Předprodej byl ukončen

Degustační večer s Romanem Paulusem - Jarní menu
WORKSHOP / LEKCE / Gastro

Degustační večer s Romanem Paulusem - Jarní menu

čtvrtek 20.4.2023 od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc

O akci

Jaro je tady a s ním i svěží jarní degustační menu, které připravil Roman Paulus se svým týmem. Můžete vyzkoušet mořské delikatesy i tradiční domácí suroviny obohacené čerstvými produkty z probouzející se přírody. K jídlům napárovali naši sommeliéři zajímavá vína ze Španělska, Itálie, Portugalska, Rakouska, Německa a Česka.

 

Jarní degustační menu

---

Amuse bouche

Cava 1551 brut Codorníu

---

Sépie, květák, dashi

Ryzlink vlašský pozdní sběr Maidenstein Vinařství Nepraš

---

Kopřiva, vajíčko, slanina

Grüner Veltliner Loibner Federspiel Weingut Schmelz 

---

Losos, hrášek, salát 

Forster Riesling trocken Weingut Von Buhl

---

Telecí svíčková, brzlík, mrkev, kroupy

Vino Nobile di Montepulciano DOCG Vittorio Innocenti

---

Čokoláda, mascarpone, malina

Graham´s Port 10 years old Tawny

 

Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Pořadatel