Degustační večer s Romanem Paulusem - Jarní menu
čtvrtek 20. dubna od 18:00Bistro Paulus, Olomouc
Jaro je tady a s ním i svěží jarní degustační menu, které připravil Roman Paulus se svým týmem. Můžete vyzkoušet mořské delikatesy i tradiční domácí suroviny obohacené čerstvými produkty z probouzející se přírody. K jídlům napárovali naši sommeliéři zajímavá vína ze Španělska, Itálie, Portugalska, Rakouska, Německa a Česka.
Jarní degustační menu
---
Amuse bouche
Cava 1551 brut Codorníu
---
Sépie, květák, dashi
Ryzlink vlašský pozdní sběr Maidenstein Vinařství Nepraš
---
Kopřiva, vajíčko, slanina
Grüner Veltliner Loibner Federspiel Weingut Schmelz
---
Losos, hrášek, salát
Forster Riesling trocken Weingut Von Buhl
---
Telecí svíčková, brzlík, mrkev, kroupy
Vino Nobile di Montepulciano DOCG Vittorio Innocenti
---
Čokoláda, mascarpone, malina
Graham´s Port 10 years old Tawny
Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.
O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.