Škola vaření s Romanem Paulusem - Ryby a mořské plody
úterý 16. května od 17:00Bistro Paulus, Olomouc
Předprodej byl ukončen
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Pro velký zájem jsme přidali další termín kurzu vaření - čerstvé ryby a mořské plody.
Můžete se těšit na Bouillabaisse, mořského vlka v solné krustě nebo na krevety s česnekem a chilli. Na závěr bude sladká tečka.
Kromě konkrétních receptů si odnesete také řadu cenných tipů, které Roman Paulus.
V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné čtyřchodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
----
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.
O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.