Předprodej byl ukončen

Brumlový Ecstatic Dance - Dj Sanjay Soul a Aldana Duoraan
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Worldmusic

Brumlový Ecstatic Dance - Dj Sanjay Soul a Aldana Duoraan

pátek 31.3.2023 od 19:00
Klub Propojení, Praha

O akci

Srdečně vás zveme na večer propojení extatického tance a magických tónů brumle. Po úvodním nadaladění přichází dj set ve znamení gradujících šamanských rytmů a veselých afro-latino melodií. Aldana se připojí s brumlemi už během tance, a její hlavní prostor přijde v závěrečné, relaxačně-meditativní části.

Po celý večer bude k dispozici voda a wayusa, a také možnost zakoupit skvělý masala čaj a elitní veganské občerstvení:)

Program:

18.30 - otevření prostoru
19.00 -19.30 Somatická praxe s Romi
19.30 - 21.30 DJ Sanjay Soul
22.00 - 22.30 Aldana Duoraan
22.30 - 00.00 volné spoluplynutí, jam

Romana Kašparová - somatická praxe je unikátní technika velmi jemné praxe, která umožňuje lepší porozumění vlastnímu tělu a vlastní pohybové kapacitě. Využívá především techniky a principy pro správnou funkci těla a jeho relaxace. Součástí je také taneční improvizace.
Prostřednictvím specifických a jasně provedených principů dotyku prožívají účastníci hluboké spojení se svým vlastním tělem. Pravidelnou praxí může člověk dosáhnout vysoké úrovně tělesné kontroly, sebevědomí, najít cestu k jeho autentickým pohybům, naučit se efektivně využívat energie a užívat si vlastní představivostí.

Sanjay je dvorní dj teamu Ecstatic Dance Prague, a také hudební producent a profesionální sound designer. K jeho zkušenostem patří řada hraní v Praze, na Healing Festu a dalších místech a festivalech.
Sanjay vnímá dj set jako moderní rituál propojení s niternými úrovněmi sebe sama, prostor společného setkávání v pohybu a radosti. Smršť různorodých skladeb, poskládaných do celistvého příběhu. V pátečním mixu zahraje čerstvé pecky, i něco ze své vlastní tvorby.
https://koji.to/k/7Wbb

Aldana Duoraan pochází z Republiky Sacha (Jakutsko), v současnosti bydlí v Praze. V Česku reprezentuje tradiční jakutský styl hry na chomus (brumle), organizuje workshopy a vyučuje techniky hry. Ve svých čistě instrumentálních performancích střídá několik druhů tohoto nástroje, každý z kterých má svůj tón a ladění .
 

Vstupné v předprodeji 400,- Kč

Vstupné na místě 450,- Kč

Vstup do klubu přes zvonek Klub Propojení