Předprodej byl ukončen

Drag Show Brno
SHOW / VYSTOUPENÍ / Umění – Moderní

Drag Show Brno

sobota 7.10.2023 od 19:00
První Patro, Brno

O akci

Jedinečná Drag Show se vrací do Brna! Těšte se na celkem 5 soutěžících včetně finalistek letošní a historicky první české drag soutěže Miss Drag CZ/SK 2023. 

Naše královny se opět sejdou na stagi, aby vás okouzlily a překvapily novými a ještě originálnějšími vystoupeními. Zároveň se s vámi podělí i o to, co se v jejich životech od dubnové soutěže změnilo a kam jejich kariéry účast v Miss Drag CZ/SK 2023 posunula, jakožto drag umělce*kyně v České republice, na Slovensku i v zahraničí.

 

Připravte se na večer plný zábavy, umění a spousta třpytek! Program obohatí svým vystoupením i úžasná brněnská drag queen Ivory Divine, a muzikálový herec a kabaretní umělec Patrik a Daniel z Grand Varieté Brno. Celým večerem vás provede nezaměnitelná česká travesti diva Daina Divad.

 

VYSTOUPÍ

Finiji DarkAngel - Miss Drag CZ/SK 2023

Jasmine Richart - Vicemiss Drag 2023

MRSK - II. Vicemiss Drag 2023

Miss Chief - Miss Sympathy

Taura Nark - Miss Originality

Kassie Di Wain - Miss Look

 

SPECIÁLNÍ HOSTÉ

Rudy Daddy - pražský Drag King umělec

HB hoop - akrobatické duo z Brna

 

MODERUJE

Daina Divad

 

Přidejte se k nám a zažijte nezapomenutelný večer pro všechny příznivce dragu a unikátního umění v LGBTQ+ bezpečném prostředí. Těšit se můžete kromě fantastické show i na interaktivní část programu, do které se jako publikum můžete zapojit formou otázek na všechny naše queens. 

Pořiďte si své vstupenky a na viděnou v Brně! 

 

Další akce pořadatele

ZuZu kabaret La Belle Epoque - 8. června od 20:00, Kabaret Špaček, Brno