Předprodej byl ukončen

Kutilské symposium Lukovská Jizva 2023
DIVADLO / FESTIVAL / KINO / PROJEKCE / KONCERT / PŘEDNÁŠKA / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Experimentální, Hip-hop / Rap, Worldmusic / Osobní rozvoj / Sport – Moto sport / Umění – Design, Výtvarné / Zájmy / Hobby

Kutilské symposium Lukovská Jizva 2023

5. – 7. října 2023 od 17:00
Jizva, Lukov

O akci

Slavnost garážového kutilství a recyklace!

V prvním říjnovém týdnu proběhne v Lukově u Zlína už 6.ročník kutilského symposia Lukovská jizva.

Tato událost má za cíl spojit řemeslo, umění, recyklaci a sport. Vyvrcholením je závod vlastnoručně vyrobených vozidel z půlkilometrového kopce. Hlavním posláním festivalu je především překonání ostychu z rukodělné práce, udržitelnost a prezentace současného umění. 

6. ročník kutilského symposia Lukovská jizva je festivalem bez plotů a bariér, vyjma těch ze slámy v zatáčkách, aby na něj mohl opravdu kdokoli. Když si ovšem koupíš vstupenku, zajistíš si specifický společenský statut.

Pořadatel akce Zvěřinec je kreativní spolek působící na Zlínsku, který má za cíl otevírat region uměleckým projektům zvenčí a zároveň podporovat lokální kulturní podhoubí. Pořádá koncerty, divadelní představení, workshopy, přednášky a zlínskému publiku tak zpřístupňuje současnou kulturní scénu.

Pořadatel