Předprodej byl ukončen

Valentýnský degustační večer
FESTIVAL / Gastro

Valentýnský degustační večer

středa 14. února od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc

O akci

Valentýnský večer s Petrem Stokláskem.

Přemýšlíte, jaký dárek dát své milé/milému pod stromeček, nebo jen tak?

Potěšte ji/ho pozváním na valentýnskou večeři do Bistra Paulus. Pětichodové menu doplněné vinným doprovodem udělá radost všem zamilovaným.

Ochutnáte třeba delikátní mrkvový krém se zázvorem, mořského vlka a paellou a krevetami nebo telecí pečeni se smrži a hráškem.

 

5 CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU

Amuse bouche
Kuehn Crémant d’Alsace Brut AOP, Cuvée Prestige


Šlehaný kozí sýr, pečený pórek, marinovaná řepa, levandulový med
Sauvignon Blanc, pozdní sběr "Šatrapky", Rodinné vinařství Libor Veverka, Čejkovice, Velkopavlovická podoblas

 

Mrkvový krém, zázvor, kokosové mléko, jablka
Rulandské šedé, pozdní sběr "Hastrmany", Rodinné vinařství Beneš, Hrušky, Slovácká podoblast

 

Mořský vlk, paella a krevety
Langhe Arneis " La Zerbetta" DOC , Roberto Sarotto, Piemonte 

 

Telecí pečeně, smrže, hrášek
Vino Nobile di Montepulciano DOCG,La Braccesca, Antinori Toscana 
Marques Murrieta Reserva "  Marques Murrieta, Rioja Alta 

 

Valentýnský dezert
Pálava, výběr z bobulí "Perná, Purmice" sladké , Vinařství Volařík, Mikulov, řada Classic, Mikulovská podoblast

 

Těšíme se na vás!

 

---

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

 

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Další akce pořadatele

Škola grilování s Romanem Paulusem - 6. června od 17:00, Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín

Škola vaření s Romanem Paulusem - Italská kuchyně - 11. září od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc

Škola vaření s Romanem Paulusem - Vánoční menu - 3. prosince od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc

Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřinové hody - 16. října od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc

Škola vaření s Romanem Paulusem - Podzimní menu s lanýži - 20. listopadu od 17:00, Bistro Paulus, Olomouc

Pořadatel