Předprodej byl ukončen

Ecstatic Dance s Dj Native Mind
TANEČNÍ PARTY / Tanec – Moderní

Ecstatic Dance s Dj Native Mind

neděle 3.12.2023 od 15:00
Klub Propojení, Praha

O akci

𝐃𝐣 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐌𝐢𝐧𝐝 is here!

pojďme si užít skvělé tóny umělce, který se k nám chystá již brzy do Klubu Propojení. Užít si můžete nejen Ecstatic dance, s Kubou si totiž můžete zažít i taneční workshop "Authentic Being: Kontakt, Podpora a Odevzdání".

 

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌:
15.00 - 15.30 Otevření prostoru (vstup přes zvonek Klub Propojení)
15.30 - 17.00 Workshop "Authentic Being: Kontakt, Podpora a Odevzdání"
17.00 - 17.15 Přestávka
17.15 - 19.45 Ecstatic Dance journey DJ Native Mind
19.45 - 21.15 Ukončení večera, možnost rostlinného občerstvení

Workshop "Authentic Being: Kontakt, Podpora a Odevzdání":
Důvěřovat životu a odevzdat se intuitivnímu a instinktivnímu vedení může být jednou z největších výzev, kterým na cestě osobního rozvoje čelíme. Na workshopu "Authentic Being: Kontakt, Podpora a Odevzdání" budeme zkoumat způsoby, jakými nás tělo a ztělesnění mohou dostat do kontaktu s kvalitami podpory a odevzdání prostřednictvím technik kontaktní improvizace, intuitivního tance a ztělesnění. Tato zkušenost nám dále pomůže odevzdat se plně extatickému tanci.

𝐄𝘅𝘁𝗮𝘁𝗶𝗰𝗸𝘆́ 𝘁𝗮𝗻𝗲𝗰:
Extatický tanec je událost, kde společně v bezpečném prostoru vstoupíme na cestu spontánního tance a prožijeme to, co si dovolíme. Cesta podkreslená hudbou nás zavede do hloubi naší duše, díky čemuž může dojít k absolutní relaxaci, extázi, sebeléčení. Tohoto stavu docílíme přirozeným způsobem bez látek ovlivňujících vědomí (alkohol či drogy nejsou povoleny).

𝐋𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑:
Jakub Cerulík - Native Mind je slovenský choroegraf, taneční performer, ICF akreditovaný somatický kouč (Praha, Somatic Coaching s.r.o.), certifikovaný facilitátor intuitivního a terapeutického tance (Brno, Move Art s.r.o.) a DJ pro seberozvojové akce a Ecstatic Dance.

Jakub je průkopníkem v oblasti profesionálního Ecstatic Dance DJ-ingu na Slovensku a v Čechách a v současnosti hraje na různých akcích a festivalech po celé Evropě (Nizozemí, Německo, Rakousko, Slovinsko, Česká republika...). Ovlivněn svou uměleckou a osobnostní rozvojovou praxí vytváří sugestivní DJ Sety, které sledují strukturovanou emocionální cestu založenou na chronologii emocionální práce v psychoterapeutickém rámci a které vytvářejí příležitost pro integrativní zážitek prostřednictvím aktivace fyzických, emočních a imaginativních funkcí osobnosti.

Během jeho Ecstatic Dance DJ Setu budete mít možnost tančit na hlubokou vlnu kontrastních emocí zakomponovaných do komplexního příběhu, který vás provede magickou cestou vnitřního světa a přenese od hluboké katarze ke zářivé extázi.

Jak se k nám dostanete?

Havlíčkova 15, Praha 1 - Vstup přes zvonek Klubu Propojení

Vstupné si můžete zarezervovat

workshop - v předprodeji za 200, na místě za 250,
ecstatic dance v předprodeji za 250, na místě za 300,
a nebo zakoupit celou akci v předprodeji za 350,- na místě za 400,-

Těšíme se na společný zážitek!