Předprodej byl ukončen

Natural Wine Fest 2024
FESTIVAL / Gastro – Víno

Natural Wine Fest 2024

sobota 27. dubna od 12:00
Opatství Staré Brno, Brno

O akci

Ani v roce 2024 Vás Natural Wine Fest nemine!

//  for ENG scroll down  //

A je to tady, blíží se čtvrtý ročník největšího moravského festivalu přírodních vín! Letost se můžete těšit na více než devět desítek výjimečných vinařských osobností s bohatou zahraniční účastí.

Po dvou úspěšných ročnících v brněnské Tržnici se přesouváme do atmosférou oplývajících prostorů Opatství Staré Brno na Mendlově náměstí, které je úzce spjato s historií moravské metropole.

V kalendáři si vyznačte poslední dubnovou sobotu a připravte se na intenzivní vinnou jízdu - ochutnávku až 600 vzorků všeho druhu.

VSTUPENKY

1. vlna v prodeji od 1.12. do 31.12. za 850 Kč
2. vlna v prodeji od 1.1. do 26.4. za 1050 Kč
3. vlna v prodeji na místě (pouze limitované množství) za 1250 Kč

Ohledně vstupů pro profesionály z vinného odvětví nás kontaktujte přímo na: info@naturalwinefest.cz

Sklenice budou k dostání na místě za vratnou zálohu 400 Kč. Jde o ručně foukané sklo z české sklárny Květná 1794, která je partnerem našeho festivalu. Hosté si můžou přinést i vlastní sklenici k degustaci vín.

Aktuality a organizační informace můžete sledovat na našem Instagramu nebo v události na Facebooku. Průběžně budeme zveřejňovat jména potvrzených vinařství, která se oproti minulým ročníkům zase trochu obmění, a tak bude rozhodně co objevovat.

Těšíme se na viděnou koncem dubna!

NWF tým

Stránky festivalu: www.naturalwinefest.cz

Za podpory: www.naturalwineshop.cz

Akce se uskutečňuje pod záštitou primátorky statutárního města Brna JUDr. Markéty Vaňkové a za finanční podpory statutárního města Brna.

About the festival

 

Here we go again! The fourth edition of the largest Moravian natural wine festival is coming as well as 90+ local and foreign producers. You can certainly expect to taste as many as 600 wines, all of them made in a low-intervention way. We believe in such wine making approach so let’s share it with the others.

We can’t wait to introduce you our new venue - St Thomas's Abbey at Mendel Square. This beautiful historic place in the heart of the Moravian metropole offers such an impressive vibe!

Let’s explore the European natural wine movement at Natural Wine Fest.

TICKETS

1. wave (1.12. - 31.12) - 35 EUR

2. wave (1.1. - 31.3.) - 43 EUR

3. wave (limited amount at the entrance) - 51 EUR

(Are you a wine professional? Contact us directly for trade ticket options: info@naturalwinefest.cz)

The glasses will be provided at the entrace for a refundable cash deposit 400 CZK / 15 EUR. You'll be tasting the wines from a high-quality Czech handmade glass Květná 1794.

Stay updated about the confirmed producers and the technical details via our Instagram profile. Also make sure to join our FB event.

See you in April!

Supported by Natural Wine Shop - Brno based natural wine dealers since 2020

Pořadatel

Natural Wine Shop s.r.o.