Předprodej byl ukončen

Bára Basiková & Pačess, Miloš Dodo Doležal
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Bára Basiková & Pačess, Miloš Dodo Doležal

sobota 27. dubna od 19:00
KD Drnovice u Vyškova, Drnovice

O akci

Pačess je etablovaná pivně didaktická metalová kapela svérázného pivovarníka, která má na kontě pět nahrávek. Poslední album „Absolutno“ vyšlo na podzim 2023 a bylo více než vřele přijato jak kritikou, tak i fanoušky. Na téhle nahrávce kapela spojila síly s jednou z nejuznávanějších tuzemských zpěvaček Bárou Basikovou a to ve skladbě „Továrny na Absolutno“, kterou doprovodila i videoklipem v režii uznávaného tvůrce klipů Mejly Basela. Bára Basiková se skupinou odehrála dva ojedinělé koncerty a jejich úspěch dal vzniknout další spolupráci. Ta by měla být hmatatelná na jaře příštího roku v podobě alba, které Bára se skupinou nahraje. Tato událost bude podpořena mediální kampaní, videoklipy a několika koncerty.

Miloš Dodo Doležal je legenda československé rockmetalové hudební scény. Proslavil se zejména jako frontman skupiny Vitacit. Působil v mnoha dalších projektech s uznávanými tuzemskými i zahraničními muzikanty. Pravidelně vydává alba a neúnavně koncertuje spolu se svým bubeníkem Matějem Čurdou a svým synem Milošem, jedním z největších baskytarových talentů posledních let.

Celý večer zahájí Slaves Of Passion, mladá kapela vyznávající melodický death metal a místní punk rockeři Punkevní Jesvyně.

Vystupující

Bára Basiková (CZ) – web / web Pačess (CZ) – web Miloš Dodo Doležal (CZ) – fb

Další akce s vystupujícími

Bára Basiková, recitál - 20.9.2023 od 19:00, Červený kostel, Brno

Rockové sady - 16. srpna od 17:00 – 17.8., Městské sady, Kraslice

Pořadatel