Předprodej byl ukončen

COAL brickHOUSE
TANEČNÍ PARTY / Hudba – House, Techno

COAL brickHOUSE

pátek 2. února od 19:00
BrickHouse DOV, Ostrava

O akci

Po skončení předprodeje nezoufejte, na místě bude dostatek vstupenek.

Zbrusu nový housový event je tady! Proměníme jeden z největších hudebních klubů v Ostravě na jedinečný housový večírek se speciálním stage designem, jedinečným sound systemem VOID a delikátním line upem. Hlavní stage bude jedna velká jungle!

------------------------------------------

SPECIAL GUESTs

Na tuto speciální noc jsme vybrali již osvědčené jména, která v minulosti vystoupila na našem festivalu a ze kterých jsme si společně doslova sedli na zadek.

Jeden z dvojice hlavních hostů, JAMES COLE je jedním z nejuznávanějších a nejtalentovanějších osobností maďarské hudební scény. Je nejen DJ, ale také promotér, majitel klubu, organizátor festivalu, grafický designér, zakladatel a redaktor DJ magazínu. Jeho skvělá produkce se objevuje všude ve světě na těch největších festivalech hrána jmény jako Marco Carola, Hot Since 82 nebo Joseph Capriati a mnoho dalších.

Druhý hlavní host tohoto večera je berlínská legenda, Marco Resmann, kterého jste letos mohli slyšet na COAL Festival, Žermanická přehrada, kde svým closing setem okouzlil publikum. Tento pán je ikona berlínského Watergate Club, jeho styl kombinuje house a techno a vytváří tak jedinečnou atmosféru na tanečním parketu. Šaman, který od 90. let buduje elektronickou scénu v Berlíně ovládne ostravský klub Brickhouse!

Společně se zahraničními hosty vystoupí jedna z předních postav pražské elektronické scény dj a producent Fatty M, mimojiné zakladatel projektu KOMIKS. Společně s Fatty M přijede z Prahy dj Biodan, promotér legendárního klubu Bukanýr Boat, který je nedílnou součástí pražské scény již několik dlouhých let. 

Začátek večera bude v podání COAL residents boys, jmenovitě pak Marco Key, Mendoza, Mikeshi, KDLK, Teddybear a Van Vega.

------------------------------------------

STAGE

Stage design projde výraznou revolucí. Těšit se můžete na novou tematickou stage s prvky jungle, která vás vtáhne do děje více než kdykoli předtím. 

Line-up

James Cole ( HU )

Marco Resmann ( DE, Watergate )

Fatty M

Biodan

COAL Residents - KDLK, Marco Key & Mendoza, Mikeshi, Teddybear, Van Vega

VIP

VIP lístek na tento event, to je lístek nabitý exkluzivními možnostmi. 

Obsahuje přístup na stage, ze které si užijete pohled na bavící se dav a dje v celé své kráse. 

Přístup do VIP Backstage s vlastním barem, kde kromě tradiční nabídky naleznete také prémiové produkty. Odskočit si budete moci na vaše vlastní toalety, které jsou součástí backstage. Je zde k dispozici rovněž sprcha.

ENG

A brand new house event is here! We will transform one of the biggest music clubs in Ostrava into a unique house party with a special stage design, unique VOID sound system and a delicate line up. The main stage will be one big jungle!

------------------------------------------

SPECIAL GUESTs

For this special night, we have selected established names who have performed at our festival in the past and who have literally made us sit on our asses together.

One of the two main guests, JAMES COLE, is one of the most respected and talented personalities of the Hungarian music scene. He is not only a DJ, but also a promoter, club owner, festival organizer, graphic designer, founder and editor of DJ magazine. His great productions have appeared all over the world at the biggest festivals played by names like Marco Carola, Hot Since 82 or Joseph Capriati and many others.

The second main guest of the evening is Berlin legend Marco Resmann, who you could hear this year at COAL Festival, Zermanice Dam, where he wowed the audience with his closing set. This gentleman is an icon of Berlin's Watergate Club, his style combines house and techno to create a unique atmosphere on the dance floor. The shaman who has been building the electronic scene in Berlin since the 90s will dominate the Ostrava club Brickhouse!

Together with foreign guests, one of the leading figures of the Prague electronic scene, dj and producer Fatty M, founder of the KOMIKS project, will perform. Together with Fatty M, dj Biodan, promoter of the legendary club Bukanýr Boat, which has been an integral part of the Prague scene for several long years, will come from Prague. 

The beginning of the evening will be performed by COAL residents boys, namely Marco Key, Mendoza, Mikeshi, KDLK, Teddybear and Van Vega.

------------------------------------------

STAGE

Stage design will undergo a significant revolution. You can look forward to a new themed stage with jungle elements that will draw you into the action more than ever before.

SPECIAL VIP ZONE

A VIP ticket to this event is a ticket packed with exclusive options. 

It includes access to the stage from which you can enjoy the view of the crowd and DJs having fun in all their glory. 

Access to the VIP Backstage with its own bar, where you'll find premium products in addition to the traditional offerings. You will be able to use your own toilets which are part of the backstage. There is also a shower available.

Tickets

(CZK)

1. Wave ticket 399,- 

2. Wave ticket 449,-

3. Wave ticket 499 ,-

at door 600 CZK

VIP TICKETs (CZK)

1. Wave VIP ticket 799,-

2. Wave VIP ticket 899,-

3. Wave VIP ticket 999,-

Linktree          linktr.ee/coalfestivals

FB Event:       https://www.facebook.com/events/222750087519403

Web:              www.coalfestivals.cz

FB:                 www.facebook.com/coalfestivals

IG:                  www.instagram.com/coalfestivals

YT:                 www.youtube.com/coalfestivals

Další akce pořadatele

COAL Festival 2024 - 26. července od 17:00 – 28.7., R Zátoka, Soběšovice