Předprodej byl ukončen

MoneyFest 2024 - VIP
KONFERENCE / KONGRES / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj / Vzdělávání

MoneyFest 2024 - VIP

čtvrtek 18. dubna od 8:00
Cubex Centrum, Praha

O akci

Manifest za osvětu financí

Přijďte si užít jarní finanční restart. MoneyFest je nezávislá finanční konference. Festival pro finanční poradce a lidi z financí. Na jednom místě získáte cenné know how od zkušených odborníků a také spoustu aktuálních informací a tipů. Zkrátka vše, co vám usnadní práci i pořádný rozjezd byznysu.

Potkejte se s osobnostmi, které úspěšně kráčí vlastní podnikatelskou cestou, zjistěte, co je nového, a inspirujte se.

 

Více informací

vzděláváme

propojujeme

posouváme kupředu

bavíme

Panelové diskuze - Známí ekonomové, lídři, podnikatelé a vizionáři. Při panelových diskuzích to bude vřít jako v kotli. Řešit budeme nejpalčivější otázky doby, prognózy a trendy. Těšte se na pestré názorové spektrum a pohledy, které Vás obohatí.

Hardskills - Zaostřeno na profesní odbornost. Budeme pilovat Vaše dovednosti. Odnesete si konkrétní návody, tipy a postupy. Dozvíte se informace z oblasti makroekonomie, realit, investic a dalších klíčových oblastí ve finančním sektoru.

Workshopy - Blok a tužku s sebou, poznámky budou třeba. Na workshopech se podíváme pod pokličku toho nejlepšího know how. Od našich přednášejících se naučíte vše krok po kroku, poodkryjí Vám své vlastní karty a způsoby práce.

 

Sledujte nás na https://moneyfestje.cool/ a buďte v obraze!

Pořadatel