Předprodej byl ukončen

Kašpárek v rohlíku na Houbyfestu + Václav Koubek a Petr Nikl
DIVADLO / KONCERT / Představení / Hudba – Pop, Punk, Rock

Kašpárek v rohlíku na Houbyfestu + Václav Koubek a Petr Nikl

sobota 19.9.2015 od 15:00
Lesní divadlo Řevnice, Řevnice

O akci

Vstupenka platí i na vystoupení V. Koubka a Petra Nikla

Houbyfest

“ Největší houbařský festival v Čechách”

 

Co Čech, to houbař! Oslava houbaření a přírody se uskuteční dne 19.9.2015 v Řevnicích u Prahy, které se nacházejí na úpatí Brdských lesů v údolí řeky Berounky. Festival nabídne bohatý, kulturně-gastronomický program zaměřený na fenomén houbaření.

 

Více informací

Ti, kteří si chtějí přivstat, se mohou zúčastnit závodu v houbaření, který odstartuje v 7 hodin ráno v přilehlých Brdských lesích. Zájemci se mohou přihlásit na info@foodevent.cz nebo telefonicky na 776 312 538.

Na náměstí bude probíhat pestrá přehlídka pokrmů z hub a lesních plodů. Návštěvníci zde také budou moci zakoupit vše potřebné pro houbaření a kempování. Každý, bez rozdílu věku, si zde může opéci buřta a zúčastnit se prvního ročníku Mistrovství ČR o nejkrásnější řez do buřtu na opékání.

V místním rekonstruovaném  kině budou od 10:00 probíhat projekce filmů o houbaření a houbách včetně seriálu ČT Na Houby. Od 13:00 se zde uskuteční beseda s režisérem Tomášem Vorlem, o houbách, přírodě a jeho “cestě z města” (vstupné 50 Kč). V unikátním prostředí  Lesního divadla vystoupí od 15.00  Kašpárek v rohlíku, dále Petr Nikl a Václav Koubek, vstupné 250 Kč v předprodeji 200 Kč (děti do dvou let zdarma, invalidé 50 % sleva). V areálu divadla se také uskuteční dětský karneval, jehož součástí bude soutěž o nejhezčí masku houby či lesní pohádkovou postavu.  "Bouda"  u vlakového nádraží bude patřit výstavě děl Tomáše Hlavenky inspirovaných houbami a osvětové výstavě hub s mykologickou poradnou.

 

 

Více o festivalu na www.facebook.com/houbyfest