Předprodej byl ukončen

ZuZu kabaret u Špačka
SHOW / VYSTOUPENÍ / Burlesque / Kabaret

ZuZu kabaret u Špačka

sobota 20. dubna od 20:00
Kabaret Špaček, Brno

O akci

Vzrušující zprávy! ZuZu Kabaret již brzy ovládne brněnský kabaret Špaček.

Připravte se na novou pravidelnou varieté a kabaretní show, kterou jste ještě v Brně nezažily.  Premiérový večer v sobotu 20. dubna je inspirován burcujícími dvacátými a třicátými lety! S námi se ponoříte do éry italské mafie v Americe, divokého jazzu a nespoutaného charlestonu. Přeneseme vás do časů, kdy platila prohibice, ale víno se pilo po litrech v tajných nočních klubech. Zažijete pravou atmosféru evropských kabaretů, které vznikaly v první polovině minulého století.

Přidejte se k nám a společně zažijeme časy, které symbolizují živou zábavu a kvalitní umění.  Užijete si čísla inspirovaná Velkým Gatsbym, muzikálovými filmy jako Chicago a Cabaret s Lissou Minnelli, nebo máte raději něco tajemnějšího z filmu Freaks ? Tak či onak, je pro vás připravena  jedinečná show, které se stanete součástí.

Můžete očekávat velkolepá taneční čísla inspirovaná světovými muzikály, akro párový tanec na zemi, stepařské vystoupení, zábavní estrády, nádech magie a špetku smyslné burlesky. Vytvořili jsme dokonalou kombinaci představení, při kterých se nejen fantasticky pobavíte, ale zároveň vám některá z nich přímo vyrazí dech.

 

UČINKUJÍCÍ:

Luigi - profesionální kouzelník a iluzionista. Kromě své origiální mikromagie je též známý svým jedinečným projevem, kterým vtáhne do děje každého diváka.

Suzy Feather - profesionální jazzová zpěvačka,burleska, showgirl a herečka z ochotnického divadla v Ostravě

Klára Ondrůšková - několika násobná vítězka České republiky ve stepu, studentka JAMU v oboru muzikálové herectví, momentálně jí můžete potkat i v brněnském Městském divadle v roli Wendsday v muzikálu Adamsova rodina.

Sweet Cherries - Tanečnice, side dancers (vedlejší tanečnice), muzikálová čísla

Angelica G´LAmour - moderátorka a zakladatelka Bohemian Burlesque

Creepy Clowns - párový akro tanec na zemi 

Elektra Show - brněnská burleska, která se vám tentokrát představí v muzikálových číslech

 

Během tohoto velkolepého večera si můžete dopřát skvělé víno a další lahodné nápoje jako náš speciální drink večera. Na našem menu najdete i kulinářské specialitky.

Nezapomněli jsme ani na tombolu a soutěže pro všechny. Dress code ve stylu 20. a 30. let jsou více než vítané.

Společně s kabaretem Špaček se na vás moc těšíme! 🤩

Poznámka:  Show ve stylu 20. a 30. léta se bude opět konat v srpnu. Na každý měsíc pro vás máme v programu připraveno jiné téma.

 

Další akce pořadatele

ŠPILBERGIA svět fantastické acro show nejen pro celou rodinu - 19.8.2023 od 19:00, Letní kino Špilberk, Brno

ZuZu kabaret Sexy Circus a SideShow - 25. května od 20:00, Kabaret Špaček, Brno

ŠPILBERGIA svět fantastické akro show nejen pro celou rodinu - 23. června od 14:00, Letní kino Špilberk, Brno