Předprodej byl ukončen

Unexpected Classics - NAKED BACH
KONCERT / SHOW / VYSTOUPENÍ / VÝSTAVA / Burlesque / Kabaret / Představení / Hudba – Klasika / Umění

Unexpected Classics - NAKED BACH

pátek 22. března od 18:00
RECesse, Praha

O akci

Nechte se unést hudební elegancí do smyslného světa Johanna Sebastiana Bacha.

První koncert ze série Unexpected Classics vás opojně odnese do luxusu, ve kterém se snoubí poezie, hudba a krása žen.

Jaké zážitky si z večera odnesete?

  • Houslové vystoupení od finsko - české umělkyně
  • Poetický prožitek kombinace básní a vážné hudby
  • Smyslnost ukrytá do prádla pražské návrhářky
  • Odhalený Bach ve fotografiích od neobyčejné fotografky
  • Tajemné prostředí ambientní galerie
  • Nabídka výborného pití a jídla

 

Sledujte událost na Facebooku pro všechny aktuality www.facebook.com/unexpectedclassics 

 

Pro návštěvníky akce

Chceme pro vás připravit víc než jen večer s klasickou hudbou. Na akci budete ve specificky dekorovaném prostoru, přesně do stylu akce. Pro vstup na akci je zadaný dresscode: CREATIVE BLACK TIE*

Po vstupu do místa konání vás uvítají organizátoři a vy si před začátkem ještě v poklidu bude moci prohlédnout celé prostory s výstavou a vychutnat si speciálně lazené nápojové a pokrmové menu. 

Na akci bude možnost zakoupit si něco z našeho merche nebo fotografie od Ivy Žůr.

INFORMACE KE VSTUPENKÁM:

Basic - Vstupenka obsahuje: Zaručené místo k sezení, speciální nabídka nápojů a pokrmů na akci po celý večer

Advanced - Vstupenka obsahuje: Zaručené místo na sezení s přímým výhledem na pódium, speciální nabídka nápojů a pokrmů na akci po celý večer, nárok na osobní fotografii od Ivy Žůr, sleva na merch 10%

VIP - Vstupenka obsahuje: Zaručené místo v blízkosti pódia, speciální nabídka nápojů a pokrmů na akci po celý večer, památeční podepsaný merch zdarma, MEET & GREET po skončení koncertu s hlavními účastníky akce – na MEET & GREET konzumace vybraných pokrmů a nápojů kompletně zdarma, nárok na osobní fotografii od Ivy Žůr s hlavními účinkujícími

 

Program

Konkrétní program se dozvíte na začátku března ZDE, na našich sociálních sítích nebo webových stránkách. Po uvítání na akci bude hudební blok proložený básněmi, kde před začátkem další části koncertu bude krátká pauza. Po konci koncertu bude možnost MEET & GREET pro VIP hosty.

www.unexpectedclassics.art/

 

O účinkujících 

︱ HEIDI JOHANNA VACEK ︱

Hudebnice mnoha talentů, ale především houslová umělkyně, která vám svým elegantním doprovodem připraví jedinečný večer.

Vážná hudba, k této na první pohled něžné víle, dodává na vznešenosti. A vy na NAKED BACH budete mít příležitost přesně tuhle vznešenost vstřebat plnými doušky.

Postupně ODHALÍME nejen jednotlivé skladby, ale i kousky kůže zmíněné finsko - české houslistky.

heidijohannavacek.com/

 

︱ RIWAA NERONA ︱

V roce 2007 se velmi talentovaná žena rozhodla, že vstoupí do světa umění a obohatí nás svými návrhářskými kousky. Neobyčejná módní návrhářka, která v tom období začala šít, vytvářet doplňky a oděvy. 

Od té doby je pod jejím jménem vytvořeno obdivuhodné množství výrobků, které zdobí nejen ženy, ale i muže. Její oblečení často zdobí burlesky a můžete jej vidět na různých akcích a modních přehlídkách. 

www.riwaa-nerona.com/

 

 ︱ SAWII SAWIÑON︱

Výjimečný mladý básník se zvučným hlasem a charismatickým přednesem. Jeho básně budou prokládat jednotlivé skladby a doplňovat tak smyslnost Bachova světa.

 

 ︱ IVA ŽŮR︱

Více jak 15 let Iva zachycuje krásu a různorodost lidského těla. Tvorbou především atmosferických fotografií umí zachytit detaily, které by jinak oko přehlédlo. Svým specifickým stylem tvoří neopakovatelná díla a ukazuje i jiné, než jen vizuální stránky ženských těl.

www.facebook.com/iva.zur.photo/

 

 ︱ DAMHARA PRODUCTION︱

Organizační uskupení, které pomáhá uskutečňovat akce, které jsou zaměřené především na umění a zábavu.

 

︱ PROSTORY︱

REC•esse

Neobyčejná galerie a prostor pro všechny tvůrce.

Svým ambientním prostředím divákovi připraví zážitek pro všechny smysly a zároveň ho nechá v lehkém napětí před samotnou akcí Naked Bach.

Během večera akce pro vás bude připravená speciální nabídka nápojů a občerstvení. REC•esse je přímo propojená s Kavárna Klíner, kde pro vás bude vše k dispozici.

 

 

DRESSCODE

* Vyznačuje se materiály jako je brokát, hedvábí a dává možnost vyniknout zajímavým vzorům a výšivkám. Trochu fashion úlety, ve kterých byste si do opery úplně netroufli, ty jsou teď na pořadu dne. Tedy spíše noci.
Tento dresscode se inspiruje barokem a materiály a vzory, které nosila nejmovitější vrstva společnosti. Jen prostě v dnešních moderních střizích. Třeba sametové sako je skvělým “creative” kouskem. (zdroj: Milan Polák)

Více informací

...Kdo jsme?

Jsme umělecké uskupení, které organizuje nevšední akce s klasickou hudbou. Za myšlenkou Unexpected Classics stojí především Heidi Vacek, jejíž skvělé houslové dovednosti doprovází všechny naše akce.

..Proč Unexpected Classics?

Chceme ukázat tradiční věci netradičním způsobem a dopřát tak divákovi nezapomenutelný zážitek. Vybíráme si nejznámější autory vážné hudby a jejich díla doplňujeme o podtext, který celé dílo ještě víc vyzdvihne.

...Naked Bach

První koncertní série je věnována J. S. Bachovi. Odhalíme tohoto německého skladatele, aby nejen našim uším, přinesl potěšení. Skladbami se budou prolínat básně a smyslnost děl tohoto hudebního génia bude na akci přímo viditelná.