IMAGINAERUM
KONCERT / Hudba – Klasika, Metal

IMAGINAERUM

neděle 28. dubna od 19:00
Hotel Morava Jevíčko, Jevíčko
Vstupenky
Cena 490
konec prodeje jeden den

O akci

https://ceskokulturni.cz/imaginaerum

Imaginaerum je sedmé studiové album finské symphonic metalové skupiny Nightwish.

 

Album vypráví příběh o starém umírajícím hudebním skladateli, který vzpomíná na své mládí. Z tohoto alba byl vyvinut také stejnojmenný film.

Vzhledem k tomu, že dirigent orchestru Malá Haná Petr Zapletal je velkým fanouškem skupiny Nightwish, bylo nasnadě vrhnout se s orchestrem do projektu jeho srdci blízkému. Aranžmá pro velký dechový orchestr připravil Jakub Gabarík.

 

Dechový orchestr Malá Haná je na scéně již dvacátý třetí rok. V roce 2022 vydal své třetí album s názvem „Psát od prvních řádků”, na němž jsou krom jiného zaznamenány také dvě věty z Imaginaera - Taikatalvi a Storytime. (odkaz na náš youtube kanál) ... https://www.youtube.com/…ial

 

Máme za sebou první velkolepý koncert Imaginarium - Letní kino Boskovice!

 

Boskovické letní kino jsme pro náš projekt vybrali z toho důvodu, že jde o jeden z nejkrásnějších a největších amfiteátrů v České republice. Zároveň je toto město také součástí Malé Hané, ke které se hrdě hlásíme.

Koncert byl téměř vyprodaný a stále má neuvěřitelný počet úžasných ohlasů!!! Proto neleníme a plánujeme Imaginaerum tour 2024!

Dechový orchestr je pro tuto akci vhodně doplněn několika profesionálními hráči, přibyl také smyčcový kvartet, ženský sbor, metalová rytmika a zejména sólisté: Lydie Jurková, Alexandra Komárková a Jiří Palán. Jde o erudované profesionály a jsme si jisti, že je to na výsledku je znát!

 

Orchestr se tímto rozšířením výrazněvzdálil od čistě dechového zaměření a získal novou symfonickou tvář. Nově proto pro tento projekt nese název "MALÁ HANÁ SYMPHONIC BAND!"

Více informací

Čekejte pravý metalový nářez, podpořený skvělým orchestrem a úžasným aranžmá!!! Nejen hudba, ale i vizuální efekty Vás dostanou! Počet vstupenek je omezený!!! Tady nesmíte chybět!

Pořadatel

Česko kulturní, z.s.