Předprodej byl ukončen

Výtvarný kurz - Zažij tvorbu jinak
WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Výtvarný kurz - Zažij tvorbu jinak

sobota 30. března od 9:00
KCL Líšeň Kotlanka, Brno

O akci

O akci

 

Baví tě malovat? Chceš tvořit ale máš tak velký respekt, že se k tvorbě ani nedostaneš? Potřebuješ zlepšit techniku? Potřebuješ se přirpavit na talentovky? Chceš překonat blok, který tě brzdí tvořit? Nevíš jak začít? Chceš se ve své tvorbě posunout dál? Anebo cítíš, že potřebuješ něco ze sebe vložit na papír intuitivně?

Pak je tu pro tebe tato událost, výtvarný minikurz- Zažij tvorbu jinak.

Už 5. rokem se setkávám na tomto kurzu s lidmi různých věkových kategorií a různých řemeslných "úrovních". Každý má jinou startovací pozici a jiný záměr, jinou techniku a každý dostává individuální a plnou podporu, tak, aby svůj záměr mohl v rámci našeho setkání zrealizovat. 

Ať už se s malováním potkáváš déle nebo chceš začít, jsem tu pro tebe. V malém počtu stejně naladěných lidí tě provedu celým kreativním procesem. Od myšlenky až po hotovou věc. 

Každý potřebuje jiný přístup a nějtěžsí je zjistit, jak právě nastartovat TVOJE kreativní tvoření. A od toho tu jsem já. Pomůžu ti najít správný způsob právě pro tebe. 

Talent je mýtus. Tvorba je o tom, umět se uvolnit, pochopit, naučit se vidět a vnímat. 
Na některé cestě se potkáme s technikou víc, zvlášť pokud je tvým záměrem naučit se třeba malovat portrét nebo zvládnout perspektivu, nebo se učíš k talentovkám. 

Pokud jetvým záměrem naučit se, jak pomocí tvorby léčit svou duši, budeme spolu procházet zcela jiným způsobem práce. Intuitivní tvorbou.

Nemusíš si donést s sebou nic. Všechno ti obstarám já. Papíry, výtvarná média.

Proces tvorby jakéhokoliv díla má své fáze a já ti je pomůžu projít.

Naučit se tvořit na papír znamená učit se tvořit svůj život, záměr, v kresbě a malbě se potkáme s tolika alegoriemi na nahlížení života, až je to překvapující. 

Přihlas se tady, já tě, zkontaktuju a provedu tě přípravou předem, před samotným termínem tvorby.

Těším se na tebe!

 

Jsem výtvarnice už 32 let. Stále se učím a posouvám. Ilustrovala jsem už mnohé projekty, od ilustrací pro karty, knihy, až po úspěšné animované filmy. Ve své tvorbě se inspiruju svými sny a snovými průvodci, kteří mě navštěvují, učím se vidět svět bez dioptrií, které mám na brýlích a využívám tak svého jiného zraku pro tvorbu. Tvorba je pro mě terapie. Něco zhmotnit, manifestovat tím, že prožiji tvorbu a přenesu nehmotné na papír. Nebo v poslední době i na digitální tablet.

Můj web: www.muriaci.com

FB: https://www.facebook.com/Muriaci

Portfolio celosvětových tvůrců behance: https://www.behance.net/veronikamalikov