Psychedelika: revoluční terapie demence? (záznam z akce)
ONLINE / Vzdělávání

Psychedelika: revoluční terapie demence? (záznam z akce)

21. března – 30. září od 0:00
YouTube, Online
Vstupenky
od 55 do 333 Zobrazit ceny
prodej do 30. září

Líbí se mi, co děláte! / Podporuji

Základní cena 333 Kč Koupit

Férová cena

Základní cena 222 Kč Koupit

Studenti / Důchodci

Základní cena 111 Kč Koupit

Členové CZEPS

Základní cena 99 Kč Koupit

Sotva přežívám

Základní cena 55 Kč Koupit

O akci

Dvojpřednáška Martina Brunovského a Jáchyma Fibíra s diskuzí otevřela zcela unikátní téma potenciálu psychedelik pro léčbu neurodegenerativních onemocnění (zejména různé typy demence např. s Alzheimerovou či Parkinsonovou chorobou, roztroušenou sklerózou apod.).

Nejprve Dr. Brunovský účastníky seznámil se vznikem a projevy těchto onemocnění a také s tím, jak k nim přistupuje moderní medicína. Dále se účastníci dozvědí, proč se vědci domnívají, že právě psychedelika by mohla vést k dlouhodobě pozitivním účinkům u lidí, u kterých se choroba již projevila, zda mohou nést i jistý preventivní potenciál a s jakými riziky se užití psychedelik u pacientů s neurodegenerativní diagnózou pojí. 

Navázala přednáška Jáchyma Fibíra, spoluzakladatele firmy April19 Discovery zaměřené na vznik nových psychoaktivních substancí takzvaně „na míru“. Jáchym účastníky seznámí jak s vizí budoucí, tak se současným projekty, jež se primárně soustředí na návrh a optimalizaci látek pro dlouhodobé zlepšování kognitivních schopností, zejména u starých lidí a pacientů s neurodegenerativními onemocněními.

Exkluzivní 2,5 hodiny záznamu z kompletních přednášek a diskuze ze dne 13.3.. 2024

trailer

Pořadatel

Nadační fond pro výzkum psychedelik