Předprodej byl ukončen

SUHR Offline Praha: Kariérní mapy a architektura pozic
PŘEDNÁŠKA / Vzdělávání

SUHR Offline Praha: Kariérní mapy a architektura pozic

úterý 16. dubna od 17:30
Ataccama, Praha

O akci

Během pražského SUHR offline setkání nás čekají dvě praktické přednášky. Dozvíme se víc o tom, jak nám kariérní mapy můžou pomoci ve směrování v práci, a taky o tom, jak správně nastavit pracovní pozice a zavést job leveling v naší firmě. A kdo nám bude přednášet? Zkušené HR profesionálky Martina Brixí a Ewelina Smejkal, které nám předají spoustu tipy a triků z praxe.

Společně se zaměříme na následující: 

  • Proč je důležitá architektura pracovních pozic a k čemu se používá.
  • Jak začít s nastavováním architektury a na co si dát pozor.
  • Jak seřadit pozice podle úrovní a udělat pořádek v jejich názvech
  • Dopady architektury na kariérní růst zaměstnanců, interní mobilitu, odměňování, a další procesy
  • Více o práci s talenty a kompetenčních profilech

 

V rámci první přednášky si představíme téma Job Architecture: Klíč k efektivnímu odměňování a mobilitě. Budeme se bavit o obecných principech job architektury a job levelingu a podíváme se na konkrétní příklady z praxe ze společnosti Ataccama. 


Druhou část věnujeme  kariérním mapám a jejich významu v různých typech prostředí a firemních kultur. Vysvětlíme si, jak mohou kvalitní kariérní mapy pomoc v plánování a vizualizaci cesty za svými sny a proč jsou v profesním směrování tak důležité. Přednáška poskytne zkušenosti z praxe v interním HR, které má Martina odžité, a na konkrétních příkladech ukáže, jak dané principy a tipy, fungují v praxi. 

 

Ewelina Smejkal

Ewelina aktuálně působí jako Global Rewards Manager ve společnosti Ataccama. Ráda přenáší své zkušenosti z korporátního prostředí do světa menších firem a startupů. Zaměřuje se na oblasti odměňování, benefitu, ESOPů, HR systémů, dat a nastavování HR procesů

 

Martina Brixí 

Prošla si zkušenostmi od mezinárodních firem až po start-up prostředí, měla možnost pracovat pro jedničky v oboru, kde se mohla učit od nejlepších lidí a tím posouvat i sebe samu. Má vášeň pro lidi a obrovsky ji baví pomáhat firmám k úspěchům prostřednictvím lidí. 

Aktuálně působí jako Head of People & Culture / Freelancer v HR tématech. 

Více informací

Offline setkání se bude konat v kancelářích Ataccama v Praze.

Adresa:

Sokolovská 685/136f, Prague, 186 00

Délka trvání:

2 - 3 hodiny včetně diskuze a networkingu

Dorazte na 17:30, v 18:00 začnou přednášky :-)