Předprodej byl ukončen

East Division w/ Francois X
KONCERT / Hudba – Elektronika

East Division w/ Francois X

pátek 23.10.2015 od 20:00
Malá Amerika, Brno

O akci

Francois X se etabloval jako klíčový DJ v narůstajícím techno hnutí v Paříži. DJ a producent, s jedinečným hudebním stylem. Samostatně nebo jako Hiss: 1292 (jeho společný projekt s Opuswerk) uvádí posluchače do hypnotického vytržení s živelnou atmosférou.

Cesky

DJ a producent Francois X se pevně etabloval jako klíčová postava vzrůstajícího techno hnutí v Paříži. Jeho typickým hudebním stylem uvádí posluchače do hypnotického stavu prostřednictvím obrazutvorné a intenzivní atmosféry. 

Po 10 letech aktivního djingu vydal pod hlavičkou vydavatelství Deeply Rooted House jeho dlouholetý přítel a rádce DJ DEEP jeho 3 EP. 

Společně s HEARTBEAT je spoluzakladatelem DEMENT3D, hudebního vydavatelství, které pořádá unikátní vystoupení umělců jako Sandwell District, Surgeon, Schackleton a Planetary 

Assault Systems v Paříži. Label se zaměřuje na nahrávky nových talentů, mimo zavedených umělců jako jsou jeho kolegové POLAR INERTIA, tak i na práci na vlastních projektech. 

Jeho hudba okouzlila a upoutala důležitou osobu jeho života, Marcela Dettmanna, který je zároveň přítel i hudební vzor. Track "Rising“ se objevuje na Detmannovu Fabric77. Francois X zastává místo residentního DJ v pařížském klubu Concrete - světově známým svými parties. Zároveň je pravidelným hostem nejvýznamnějších klubů v Evropě jako je Berghain v Berlíně a festivalů. 

English

FRANCOIS X has steadily established himself as a key character in the burgeoning techno movement in Paris. DJ and producer, his unique musical style, puts the listener into a 
hypnotic trance by its cinematic and vivid atmosphere. Following ten years of relentless djing, Dj Deep, a friend and mentor of long date produced his first three records on Deeply Rooted. Co-founder with Heartbeat of Dement3d, a record label hosting the first appearance of artists such as Sandwell District in Paris and today entirely focused on recording, budding talents besides established artists such as his colleagues Polar Inertia, his dual with Hiss : 1292 as well as his own solo projects.
Francois X’s music charmed and captivated an important character in his life, Marcel Dettmann, equally a friend and musical inspiration. “Rising” appears in Marcel Dettmann’s Fabric 77.
Resident DJ at Concrete, the world-famous parisian party, as well as regular slots at some of Europe’s leading clubs and festivals including Berghain.

 

DJ´s

FRANCOIS X (FR) /MDR/ Dement3d/ Deeply Rooted/

soundcloud.com/francoisx

francois-x.com

 

DJ K.Sandra (CZ)

soundcloud.com/djksandra

djksandra.com

 

DJ Upgrade (CZ)
soundcloud.com/upgr8

 

Joao Relvas (PT)

soundcloud.com/joaorelvas

 

Segment (CZ)

soundcloud.com/vladim-r-p-ta

 

Leonov Bronski (CZ)

 

Soutěž

Už jsi zkusil svoje štěstí?? 

 

http://www.techno.cz/soutez/1651/soutez-o-3x2-volne-vstupy-na-east-division-vol.-v-s-francois-x