Festiválek v Rousínově u Brna
FESTIVAL / KONCERT / PŘEDNÁŠKA / SETKÁNÍ / MEETING / Představení / Osobní rozvoj

Festiválek v Rousínově u Brna

neděle 23. června od 14:00
Park za Záložnou, Rousínov
Vstupenky
od 350 do 450 Zobrazit ceny
prodej do 23. června

Základní vstupenka

Základní cena 450 Kč Koupit

Záznam přednášky Michaely Zdráhalové

Základní cena 350 Kč Koupit

O akci

Festiválek v Rousínově u Brna s Lídou Šircovou, Míšou Zdráhalovou, Petrem Malým & Payou

Program:

14.00 - Lída Šircová a její hra na Handpan

15.00 – Míša Zdráhalová nám popovídá o vnitřní svobodě, mysli, emocích a jednoduchosti. Přednáška bude interaktivní.

Se svými myšlenkami, emocemi, bolestmi, nezdravými návyky není třeba bojovat. Je potřeba se naučit zacházet se svou pozorností a začít být bdělým svědkem všeho, s čím jsme doposud bojovali a snažili se změnit, či se toho zbavit. V prostoru za myšlenkami, emocemi a pocity existuje naše skutečné Já. Setkávat se se sebou v tomto místě začne pozvolna měnit, zklidňovat, prosvětlovat náš hmotný život a uvádět jej do řádu a harmonie.

"Když mysl leží v pravém Já, najde opravdový klid. Ten klid nenachází hledáním ani usilováním."

17.00 – Petr Malý & Paya nám společně zahrají a zazpívají písničky ze svého vznikajícího alba Vzájemně

Po každém vystoupení bude 30 minutová přestávka.

 

Lídě Šircové se handpan dostal do povědomí už na gymplu, ale v té době byla pouze nadšený posluchač s touhou jednoho dne si hru na “UFO” vyzkoušet. Cestu si k ní našel až teprve před necelým rokem, kdy navštívila venkovní lekci jógy za doprovodu živé hudby na handpan. Byla naprosto okouzlena. Shodou okolností týden na to se konal workshop hraní pro začátečníky a už to šlo ráz na ráz. Šla na workshop, půjčila si pánev domů a po pár měsících si pořídila vlastní. Hraní ji velice uklidňuje a dostává do jiných sfér.

 

Míša Zdráhalová s radostí otevírá lidem srdce . Probouzí je k uvědomění, že nejsou svými myšlenkami, svými emocemi a svým tělem. Navrací je do prostoru svého skutečného Já, od kterého se na čas jen zdánlivě oddělili a ke kterému se mohou kdykoli vrátit, protože ve skutečnosti nikdy nebyli tou malou utrápenou osůbkou a vždy byli zcela svobodní.

Navrací je tak k přirozenému plynutí Životem takovým, jaký skutečně je, obnovuje jejich ztracenou schopnost klidné neextatické radosti z čistého bytí v přítomnosti všeho, co se odehrává.

 

Petr Malý & Paya jsou hudební i partnerský pár. Skládají texty o lásce, životu, vzletu i pádu, vše v tanečním rytmu popu, latiny nebo raeggae, ale i ke klidnému poslechu, vše v českém jazyce. Mají za sebou stejně jako každý pestrý život a jeho rány i pohlazení dávají do své hudby. Hudba a zpěv jsou jejich hlavní vášní a jejich cílem je hudbou dělat radost ostaním lidem.

 

  • KDY: 23. června 2024, 14.00 – 19.00
  • KDE: Park za Záložnou, Sušilovo náměstí 2/6, Rousínov u Brna, (vchod do parku ze Sušilova nám.)
  • Koná se za každého počasí, Záložna nabízí i vnitřní prostory v případě deště.
  • CENA: 450 Kč v předprodeji, 550 Kč na místě
  •  Sledování přednášky Míše Zdráhalové ze záznamu je možné za 350 Kč
  •  Děti do 12 let zdarma.
  •  S sebou jóga matku nebo deku na sezení. 😊

 

V případě storna ze strany pořadatele bude cena vstupenky vrácena nebo bude přednáška s koncertem přesunuta na jiný datum. Platba za vstupenku je nevratná, lze ji ale převést na jinou osobu nebo v případě nemoci lze sledovat záznam z přednášky.

Pořadatel