Předprodej byl ukončen

Nestyď se zpívat - Maar /CZ/ + Phoenix /AT/
KONCERT / SETKÁNÍ / MEETING / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální

Nestyď se zpívat - Maar /CZ/ + Phoenix /AT/

pondělí 22. dubna od 19:30
Little Bali, Praha

O akci

Možná si zpíváš doma ve sprše. Možná se stydíš otevřít svůj hlas. A možná ti zpěv prostě dělá radost.

 

Přijď mezi nás na večer zasvěcený zpěvu 🎶 léčivých písní, kterým vás provedeme MAAR /Markéta Faustová/ spolu s úžasným zpěvákem z Rakouska Phoenixem.

Setkáme se s  božskou manou - masalou Tom Chai v krásné kavárně Little Bali a následně se v kruhu v jógovém studiu rozvibrujeme společným zpěvem manter a písní, které v nás podpoří radost a plný prožitek našeho já. Každý hlas je vítaný.

Těšíme se na vás.

Více informací

MAAR /CZ/ - 

🐚*MAAR*🐚 (Prague, CZ) 

Zpívejme spolu! MAAR /Markéta Faustová/ tvoří prostor pro vaši autenticitu, pro tanec a zpěv v proudu. Dovolme si být tou nejkrásnější rezonancí a otevřeme svůj hlas. Zrelaxujme se u zpěvu MAAR a možná i u zpěvu našich srdcí. MAAR učí jógu od roku 2010, provádí ženské rituály, je watsu terapeutkou a pravidelně organizuje setkání ve zpěvu. Jejím heslem je Dream big, fly high, land happy.

PHOENIX /AT/

Jako Phoenix létá po světě a zpívá medicinské písně a mantry. Ve svém vanu procestovává kouty země a šíří lásku ke zpěvu. Jeho hlas má sílu stejně jako jeho slovo. Phoenixe potkáte na všech možných festivalech, protože jeho misí je šířit hudbu.

Pořadatel