GRIEF CIRCLE (PL) | NACHTTANTE
KONCERT / Hudba – Experimentální, Metal

GRIEF CIRCLE (PL) | NACHTTANTE

čtvrtek 16. května od 20:00
Yacht club , Brno
Vstupenky
Cena 200
prodej do 16. května

O akci

Přijďte si užít nezapomenutelný večer plný hudby s dvěma fenomenálními kapelami, Grief Circle a Nachttante, v Yacht Clubu! Ponořte se do intenzivních zvuků stoner a doom metalu od Grief Circle a experimentálních melodií od Nachttante.

Připravte se na večer plný silných vystoupení a nezapomenutelných zážitků. Nezmeškejte příležitost vidět tyto kapely naživo – dokonalá směs metalové intenzity a experimentální inovace!

Vystupující

Grief Circle (PL) – fb / bandcamp / insta / youtube Nachttante (CZ) – fb

Více informací

GRIEF CIRCLE

Post-metalová kapela z jihu Polska, aktuálně propagující své debutové album „Weightless“. Hudební inspiraci berou od takových velikánů jako Cult of Luna, Amenra a Blindead. Skladba „Weightless“ vyšla v říjnu 2022, vyšla sama a obsahuje téměř 50 minut těžkého, depresivního a melancholického hraní. Kapela aktuálně pracuje na svém druhém albu a koncerty v České republice jsou jejím prvním zahraničním turné.

https://www.facebook.com/griefcircledoom

NACHTTANTE

Tito brňáci ve své tvorbě nepotřebují slova, za to vám vezmou z úst ty vaše. Neuchopitelný zvuk rozkročený mezi dark-jazzem, sludgem a post-rockem. Darkjazzové duo, jež se rozrostlo na čtyřčlenný ansámbl doplněný videoprojekcí. Nachttante se podmanivě zarývají pod kůži svými kytarovými smyčkami a vytvářejí atmosférickou temnotu plnou zoufalé nicoty.

Posuďte sami, na jejich || albu, které jim vyšlo na konci loňského roku pod hlavičkou Landmine Alert. Vřele doporučujeme k poslechu i tanci!

https://www.facebook.com/nachttante

Pořadatel

Yacht - student & music club