VERONA a Loketská oldies diskotéka
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba

VERONA a Loketská oldies diskotéka

sobota 30. listopadu od 20:00
Kulturní dům Dvorana, Loket
Vstupenky
Cena 220
prodej do 30. listopadu

O akci

Známé hity jako Náhodou, Ztracená Bloudím, Nejsi Sám, Hey Boy nechybí na žádné diskotéce. Dvorana zažije tyto hity dokonce naživo, neboť známá česká hudební skupina míří do Lokte. Roztančené hudební publikum následně převezme DJ Rostis se svou oldies diskotékou.

Verona

Česká hudební skupina Verona byla založena producentem Peterem Fiderem v roce 2002. Petr Fider je nejen producentem a skladatelem, ale společně se zpěvačkou Veronikou Stýblovou také členem skupiny Verona. V průběhu své existence získala skupina ocenění Skokan roku v anketě Český slavík, Cenu OSA za nejhranější song roku 2010, a další. Skupina má za sebou více jak 2500 koncertů nejen v České a Slovenské republice, ale i v Americe, Irsku, Bulharsku, Polsku a 8 koncertní tour po Číně.

Verona - web

Verona - fb

Loketská oldies diskotéka

Po živém vystoupení skupiny Verona se na scénu dostaví Dj Rostis, který zahraje československé hity, ale i známe oldies zahraniční. Loketská oldies diskotéka si ve Dvoraně postupně získává svou tradici, neboť se kromě přestávky v letních měsících pořádá od února 2024 pravidelně každý měsíc pod záštitou Divadelního baru Dvorana.

Dj Rostis - fb

Divadelní bar Dvorana - fb

Vystupující

Verona (CZ) – web / fb / insta / youtube / Spotify

Vstupné

  • Předprodej: 220,- Kč
  • Na místě: 300,- Kč 

Pořadatel

Kulturní dům Dvorana Loket