Škola vaření s Romanem Paulusem - Italská kuchyně
WORKSHOP / LESSON / Gastronomy – Food

Škola vaření s Romanem Paulusem - Italská kuchyně

Tuesday 25.3.2025 at 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Tickets
Price 3,690 Show prices
presale ends 24.3.2025

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3,690 Kč Buy
Kurz vaření se zástěrou 4,190 Kč Buy

Details

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na italskou kuchyni. 

Můžete se těšit na lilkovou parmigianu, linguine del pescatore, klasické hovězí carpaccio, zabaglione s lesními plody a sušenky Cantuccini. 

Vzpomínáte na letní dovolenou v Itálii a speciality, které jste tam ochutnali? Přijďte na kurz italské gastronomie a naučte se postupy a vychytávky při přípravě jídel z Apeninského poloostrova od těch nejzkušenějších. Odnesete si zkušenosti a rady, které vás posunou do nejvyšší italské ligy.

V kurzu se pod vedením michelinského šéfa Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4-chodové menu. Kromě příjemně strávených chvil u plotny si odnesete i spoustu užitečných praktických znalostí, krásných zážitků, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

Vstupenka je platná pro jednu osobu.

----

 

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.