Škola vaření s Romanem Paulusem - Středomořská kuchyně
WORKSHOP / LESSON / Gastronomy

Škola vaření s Romanem Paulusem - Středomořská kuchyně

Wednesday 29.1.2025 At 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Tickets
Price 3,690 Show prices
presale ends 28.1.2025

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3,690 Kč Buy
Kurz vaření se zástěrou 4,190 Kč Buy

Details

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na středomořskou kuchyni. 

Můžete se těšit na klasickou polévku bouillabaisse, těstoviny orzo s cuketou a krevetami, jehněčí kebab, baba ganoush a jako sladkou tečku na závěr se naučíte baklava. 

Středomořská gastronomie má i v našich zeměpisných šířkách velmi dobrý zvuk a potěší každého milovníka dobrého jídla. Procházka po zemích kolem Středozemního moře vám nabídne pohled do kuchyní Francie, Itálie i Orientu a připraví spoustu zajímavých inspirací.

V kurzu se pod vedením michelinského šéfa Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 5-chodové menu. Kromě příjemně strávených chvil u plotny si odnesete i spoustu užitečných praktických znalostí, krásných zážitků, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

 

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.