Škola vaření s Romanem Paulusem - Mexiko
WORKSHOP / LESSON / Gastronomy – Food

Škola vaření s Romanem Paulusem - Mexiko

Wednesday 22. October At 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Tickets
Price 3,690 Show prices
presale ends 22. October

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3,690 Kč Buy
Kurz vaření se zástěrou 4,190 Kč Buy

Details

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na kuchyně zemí střední Ameriky a zejména Mexika.

Naučíte se vařit největší klasiku – chilli con carne, proniknete do tajů přípravy ryb a darů moře, uděláte si guacamole a zapečenou tortillu a jako sladkou tečku si oflambujete banány s vanilkovou zmrzlinou.

Mexická kuchyně je známa různorodými chutěmi, barevností jídel a množstvím koření a přísad. Hlavními surovinami v celé oblasti jsou kukuřice, fazole a chilli. Víte, že v roce 2010 byla tradiční mexická kuchyně zařazena na seznam nehmotných památek lidstva UNESCO? 

V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.