Škola vaření s Romanem Paulusem - Mexiko
WORKSHOP / LEKCE / Gastro – Jídlo

Škola vaření s Romanem Paulusem - Mexiko

středa 22. října od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenky
Cena 3 690 Zobrazit ceny
prodej do 22. října

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3 690 Kč Koupit
Kurz vaření se zástěrou 4 190 Kč Koupit

O akci

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na kuchyně zemí střední Ameriky a zejména Mexika.

Naučíte se vařit největší klasiku – chilli con carne, proniknete do tajů přípravy ryb a darů moře, uděláte si guacamole a zapečenou tortillu a jako sladkou tečku si oflambujete banány s vanilkovou zmrzlinou.

Mexická kuchyně je známa různorodými chutěmi, barevností jídel a množstvím koření a přísad. Hlavními surovinami v celé oblasti jsou kukuřice, fazole a chilli. Víte, že v roce 2010 byla tradiční mexická kuchyně zařazena na seznam nehmotných památek lidstva UNESCO? 

V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

 

Pořadatel