Degustační zvěřinové menu s Petrem Hajným v ČESTRU
SETKÁNÍ / MEETING / Gastro – Jídlo

Degustační zvěřinové menu s Petrem Hajným v ČESTRU

sobota 20. září od 18:00
ČESTR Event Bar, Ústí nad Orlicí
Vstupenky
Cena 1 600
konec prodeje 6 dní

O akci

Vícechodové degustační menu na téma ZVĚŘINA s šéfkuchařem Petrem Hajným
Sobota 20. září 2025 od 18 hodin / ČESTR Event bar Ústí nad Orlicí

V sobotu 20. září Vám v ČESTRU nabídneme pětichodové degustační menu na téma ZVĚŘINA, které připraví šéfkuchař Petr Hajný (Zas a znova, Sulice)
ve společnosti Tomáše Kyby, šéfkuchaře ČESTR Event Bar a Catering Morávek.

-----------

Petr Hajný spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA,
chtěl být původně automechanikem po svém otci. Nakonec se však rozhodl jinak a vydal se na dráhu kuchaře. Vyučil se v pražském Hotelu InterContinental, kde díky krátké zkušenosti v restaurantu Zlatá Praha poprvé přičichl k vysoké gastronomii.

Po vyučení nastoupil do vyhlášené restaurace Flambée. Tam sbíral zkušenosti od skvělého šéfkuchaře Dušana Jakubce. Právě s ním, Pavlem Marešem a Martinem Slezákem byli hlavní oporou českých národních kuchařských týmů. Po Flambée působil jako šéfkuchař v restauraci U Závoje či v restauracích Piano Nobile a Terra v pražské Ville Richter.

 

DEGUSTAČNÍ MENU:

Srnčí tatarák s řepou, kozím sýrem a topinambury

Růžičková kapusta s uzeným kachním prsem a ostružinami

Siven alpský s dýňovým krémem, houbami a krupicovými noky

Dančí sekaná s šípkovou omáčkou a bramborovými knedlíčky

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

 

- Je nutné dodržet čas příchodu do ČESTRU
- Cena degustačního menu 1 600 Kč / osoba
- Informace na tel. 702 884 433

ČESTR EVENT BAR Potoční 184, Ústí nad Orlicí
www.moravek-cestr.cz

 

 

Pořadatel

Josef Morávek