Předprodej byl ukončen

Večer iluzí - Ne-věřte mi
DIVADLO / VÝSTAVA / Představení / Umění

Večer iluzí - Ne-věřte mi

sobota 29.4.2017 od 19:00
Starobrněnské podkroví, Brno

O akci

Nechte se pobavit i překvapit kouzelnými momenty. Co uvidíte, můžete a nemusíte brát vážně.

Zažijte údiv nad magií v bezprostřední blízkosti. Zapojte se do kouzlení a získejte neopakovatelný zážitek na mém představení vždy z první řady.

Představení trvá 90 min + 20 min přestávka a je určeno především dospělým a studentům.

V případě dotazů mě kontaktujte na kouzelnik@michalondrej.cz nebo 608 491 176 .

www.michalondrej.cz

Více informací

 

Kouzelnické představení Ondřeje Michala je výbornou směsicí vtipu, překvapení, dobrodružstí a vše nakonec zůstává zahaleno, oním magicky nezbytným, "tajemstvím"! Návštěva představení nás s rodinou mile překvapila a potěšila! Ondřejův neotřelý smysl pro humor nás uvolnil a rozesmál a dal nám zapomenout starostem všedního dne, zároveň jsme místy nevycházeli z údivu nad provedenými kousky a nevěřili jsme vlastním očím! Představení na nás udělalo velký dojem a zůstalo tématem našich rozhovorů ještě několik dní po té! Můžeme tedy jenom doporučit a těšíme se na další kousky !!!

Filip Mann

 

Děkuji za skvělý zážitek! Určitě mohu doporučit všem, kteří mají rádi napětí a zábavu plnou překvapení!

Marta Mannová

 

Večer, kdy zapomenete na realitu všedního dne. To je představení KOUZELNÍKA Michala Ondřeje. Nechápete, jak ta kouzla dělá, a jen nevěřícně hledáte, jak je prokouknete. Neprokouknete! A co vnímám jako úžasné, je, že si mimoto  dělá legraci sám ze sebe,  a výborně s diváky  s lehkou nadsázkou komunikuje. Opravdu díky za úžasný zážitek!

Máša Vítková

 

Existuje mnoho pouťových kouzelníků,kteří neumí nic jiného, než trik se špičatým kloboukem.To však není Ondrův případ. Některými svými kousky dokáže publikum naprosto ohromit, jinými zase rozesmát, čímž dává svým představením vyváženost. Jeho provedení a přístup k magii si určitě zamilujete.

Michaela Piscová

 

Kouzelnické vystoupení bylo perfektní. Publikum v ideálním počtu, takže jsme všichni dobře viděli a mohli se i na vlastní kůži zúčastnit. Představení díky tomu dostalo úplně jiný rozměr. Moc se mi to líbilo a ráda přijdu znovu

Jana Podobová

 

Kouzla neexistují. Je tu však jediná výjimka potvrzující pravidlo - Ondřej Michal. Viděl jsem už několik jeho představení a doteď nevěřím tomu,co si myslím, že jsem viděl.

Petr Porteš

 

Ahoj kouzelníku Ondro, tvoje vystoupení se nám moc líbilo, od začátku do konce jsme se dobře bavili, ocenili jsme zapojení diváků do jednotlivých kouzel a vůbec celková komunikace s diváky byla skvělá. Věnování karty na památku úžasné. Těšíme se na další tvoje kousky !

Iveta a Miloš Škaroupkovi