Předprodej byl ukončen

Roman Dragoun na Sonberku
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Pop, Punk, Rock

Roman Dragoun na Sonberku

neděle 2.7.2017 od 19:00
Vinařství Sonberk, Popice

O akci

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017 - to je již II. ročník letních koncertů na vinařství Sonberk. Přijďte si - se sklenkou vína a západem slunce na Pálavě - vychutnat sérii nedělních hudebních večerů s Vašimi oblíbenými interprety a hudebními styly. 

Základní vstupenka 220 Kč

Ryzlinková vstupenka 490 Kč (obsahuje lahev Velkého Ryzlinku r. 2012)

VIP Vstupenka 1200 Kč (obsahuje "vinný" režim po celý koncert, malé občerstvení, pobyt ve vnitřních prostorách před i po koncertu, přední místa pro sledování vystupujících...)

První červencovou neděli (2.7.2017) v 19:00 zahájíme na Sonberku naše festivalové léto melodickými klavírními tóny s prvky jazzu, funky a rocku:

"Bůh tady byl, smál se a pil", zpívá v písni Poslední ráno česká rocková legenda Roman Dragoun - zpěvák, skladatel a klávesista - a my se nemůžeme ubránit pocitu, že zpívá o Sonberku :-)

Přijďte si užít Romanův koncert pro vnímavé posluchače, který Vám svým stylem připomene Stinga, Phila Collinse či Stevieho Wondera.

Roman Dragoun

Písecký rodák Roman Dragoun působí na české hudební scéně od poloviny 70. let. Svůj part odehrál ve skupinách Regenerace, Progres 2, Futurum či Stromboli Michala Pavlíčka. V roce 1996 vydal svůj první sólový album "Stín mý krve" a zpíval titulní roli v muzikálu Jesus Christ Superstar. Druhé sólové album Slunci blíž vydal v roce 2000. Na muzikál navázal v roku 2001 v Českých Budějovicích hrou se zpěvy Apokalypsa. Spolupracoval s Bárou Basikovou, Leonou Machálkovou či Lucií Bílou, se kterou nazpíval Oratorium k poctě sv. Vojtěcha při příležitosti návštěvy Papeže Jana Pavla II. Jeho další albumy jsou Samota, Otlučená srdce nebo Andělé ve studiu.

Dlouhodobě žije v Brně. Více info: www.romandragoun.cz

Více informací

V případě dotazů nás kontaktujte na sonberk@sonberk.cz, anebo telefonicky na 777 630 434.

Těšíme se na setkávání s Vámi na Sonberské terase, při nejkrásnějších západech slunce, s naším vínem a skvělými umělci...

 

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017:

2.7. Roman Dragoun

9.7. Tomáš Kočko & Orchestr

16.7. Dan Bárta & Illustratosphere a Barbora Mochowa

23.7. Slavonické léto – promítání, mluvené slovo, Josefina Žampová

30.7. JuniorBand

6.8. Arnošt Goldflam (čtení) / Milan Kašuba a Petr Kořínek (jazz)

13.8. Michal Pavlíček Trio

20.8. Spirituál kvintet

27.8. Zdenek Merta & Zora Jandová

15.9. Hradišťan