Předprodej byl ukončen

Koncert Tomáš Kočko & Orchestr na Sonberku
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Koncert Tomáš Kočko & Orchestr na Sonberku

neděle 9.7.2017 od 19:00
Vinařství Sonberk, Popice

O akci

Druhou červencovou neděli zazní sonberským vinohradem tóny world music inspirované moravskou lidovou hudbou v podání Tomáše Kočka & ORCHESTRU. Co víc než cimbál poučený rockem a jazzem bychom si na Sonberku mohli přát? ;-)

Tomáš Kočko (*1972 Frýdek-Místek) je moravský písničkář, zpěvák, skladatel, aranžér a badatel v oblasti původní moravské a slovanské umělecké tvorby. Známý je také na poli muzikálové režie (Jesus Christ Superstar, Lazebník Sevillský) nebo jako muzikálový herec (Jesus Christ Superstar, Hair, West Side Story). 

Tomáš Kočko je se svou skupinou držitelem dvou cen Anděl za album roku, alba Poplór a aktuální Velesu bodovala v prestižní TOP 20 World Music Charts Europe, kolekce skladeb Do kamene tesané aneb Ondráš se stala předobrazem polského divadelního představení Ondraszek – pan Łysej Góry. Tomáš Kočko & ORCHESTR pravidelně koncertují nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí a prezentují pestrou fúzi žánrů pevně ukotvenou v odkazu moravské tradiční hudby. 

Více informací

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017 - to je již II. ročník letních koncertů na vinařství Sonberk. Přijďte si - se sklenkou vína a západem slunce na Pálavě - vychutnat sérii nedělních hudebních večerů s Vašimi oblíbenými interprety a hudebními styly. 

 

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017:

2.7. Roman Dragoun

9.7. Tomáš Kočko & Orchestr

16.7. Dan Bárta & Illustratosphere a Barbora Mochowa

23.7. Slavonické léto – promítání, mluvené slovo, Josefina Žampová

30.7. JuniorBand

6.8. Arnošt Goldflam (čtení) / Milan Kašuba a Petr Kořínek (jazz)

13.8. Michal Pavlíček Trio

20.8. Spirituál kvintet

27.8. Zdenek Merta & Zora Jandová

15.9. Hradišťan