Předprodej byl ukončen

Dan Bárta & Illustratosphere / Barbora Mochowa na Sonberku
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Dan Bárta & Illustratosphere / Barbora Mochowa na Sonberku

neděle 16.7.2017 od 19:00
Vinařství Sonberk, Popice

O akci

Třetí červencovou neděli okořeníme naše festivalové léto koncertem Dana Bárty a jeho kapely Illustratosphere. Jako speciální host vystoupí křehká melancholická písničkářka Barbora Mochowa.

Dana Bártu - jedenáctinásobného držitele Ceny Anděl v kategoriích Zpěvák roku a Zpěvák čtvrtstoletí - nejspíš není potřeba dlouze představovat. Do širokého povědomí se kromě titulní písně k filmu Snowboarďáci zapsal také účinkováním s kapelami Alice a J.A.R., zpíval v muzikálu Jesus Christ Superstar. S vlastní skupinou Illustratosphere koncertuje od roku 2000. Na Sonberku kapela vystoupí s novým bubeníkem, kterým není nikdo jiný než původem slovenský a světem protřelý, fantastický Martin Valihora. Těšit se můžete také na ženský element a objev roku - Barboru Mochowou.

Více informací

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017 - to je již II. ročník letních koncertů na vinařství Sonberk. Přijďte si - se sklenkou vína a západem slunce na Pálavě - vychutnat sérii nedělních hudebních večerů s Vašimi oblíbenými interprety a hudebními styly. 

 

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017:

2.7. Roman Dragoun

9.7. Tomáš Kočko & Orchestr

16.7. Dan Bárta & Illustratosphere a Barbora Mochowa

23.7. Slavonické léto – promítání, mluvené slovo, Josefina Žampová

30.7. JuniorBand

6.8. Arnošt Goldflam (čtení) / Milan Kašuba a Petr Kořínek (jazz)

13.8. Michal Pavlíček Trio

20.8. Spirituál kvintet

27.8. Zdenek Merta & Zora Jandová

15.9. Hradišťan