Předprodej byl ukončen

Degustační večeře - zvěřina
FESTIVAL / VÝSTAVA / Gastro / Umění – Design

Degustační večeře - zvěřina

pátek 4.11.2022 od 19:00
Bistro Helen, Olomouc

O akci

🍁 Lovecká sezóna je tady! 🦌🐗

A s ní i naše nabídka skvělého večera s vybranými jídly ze zvěřiny. Nenechte si ujít pětichodové degustační menu v Bistru Helen, které připravil šéfkuchař Tomáš Juřík.👨‍🍳 O vinný doprovod se postará Víno J. Stávek z Němčiček. 🍇🍷

 

Degustační zvěřinové menu HELEN 

Welcome drink – Prosecco Treviso DOC Lobster

--

Zvěřinová paštika, uzené mandle, hruška, naše povidla a brioška

Tercie rosé, pozdní sběr, 2021

--

Topinamburový krém s houbami, ravioly plněné jelením masem, pažitkový olej

Sauvignon, pozdní sběr, 2021

--

Ragú z divočáka s ostružinami a špekem, bramborové šišky

Karmazín, family cuvée 30´, 2019

--

Hřbet z daňka, citronový konfit, badyánové zelí, černý kořen, čokoláda a foie gras

Frankovka staré keře, 2019

--

Vanilkový crème brûlée, kandovaná dýně, vanilka a lískooříšková zmrzlina

Lokus červený, likérové, 2017

 

Těšíme se na vaši návštěvu! 🤎