Valentýnský degustační večer
FESTIVAL / Gastro – Jídlo

Valentýnský degustační večer

sobota 14. 2. 2026 od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenky
od 1 990 do 24 900 Ukázat ceny
prodej do 13.2.2027

Základní vstupenka

Základní cena 1 990 Kč Koupit
Menu vč. vinného párování 2 690 Kč Koupit

Chef's table (menu s vinným párováním pro 12 osob)

Základní cena 24 900 Kč Koupit

O akci

Valentýnský večer s Petrem Stokláskem.

Přemýšlíte, jaký dárek dát své milé/milému pod stromeček, nebo jen tak?

Potěšte ji/ho pozváním na valentýnskou večeři do Bistra Paulus. Pětichodové menu doplněné vinným doprovodem udělá radost všem zamilovaným.

 

5 CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU

Amuse bouche
Ca’Bolani, Veneto & Friuli
„Ca’Bolani“ Prosecco Rosé DOC


Burrata v tomatě s bazalkou a avokádem
Wilhelm Walch, Alto Adige
„Prendo“ Pinot Grigio, Vigneti delle Dolomiti IGT 2024


Silný kachní vývar s shiitake houbami, foie gras tortellini
Domaine Fritsch, Alsace
Riesling, Alsace AOC 2023


Malá bouillabaisse s rybami a mořskými plody 
Domaine Paris-Simoneau, Val de Loire 
“OISO” Sauvignon blanc, Touraine AOC 2024


Dlouho pečené hovězí hrudí s lanýžovou kaší, mladá brokolice
De Stefani, Veneto
Venezia, Veneto DOC (Merlot, Cabernet Sauvignon) 2022


Valentýnský dezert
J. Bäumer, Rhein
Riesling feinherb, Rhein, Landwein 2024


Těšíme se na vás!

 

---

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

 

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Pořadatel