Valentýnský degustační večer
sobota 14. 2. 2026 od 18:00Bistro Paulus, Olomouc
Valentýnský večer s Petrem Stokláskem.
Přemýšlíte, jaký dárek dát své milé/milému pod stromeček, nebo jen tak?
Potěšte ji/ho pozváním na valentýnskou večeři do Bistra Paulus. Pětichodové menu doplněné vinným doprovodem udělá radost všem zamilovaným.
5 CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU
Amuse bouche
Ca’Bolani, Veneto & Friuli
„Ca’Bolani“ Prosecco Rosé DOC
Burrata v tomatě s bazalkou a avokádem
Wilhelm Walch, Alto Adige
„Prendo“ Pinot Grigio, Vigneti delle Dolomiti IGT 2024
Silný kachní vývar s shiitake houbami, foie gras tortellini
Domaine Fritsch, Alsace
Riesling, Alsace AOC 2023
Malá bouillabaisse s rybami a mořskými plody
Domaine Paris-Simoneau, Val de Loire
“OISO” Sauvignon blanc, Touraine AOC 2024
Dlouho pečené hovězí hrudí s lanýžovou kaší, mladá brokolice
De Stefani, Veneto
Venezia, Veneto DOC (Merlot, Cabernet Sauvignon) 2022
Valentýnský dezert
J. Bäumer, Rhein
Riesling feinherb, Rhein, Landwein 2024
Těšíme se na vás!
---
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.
O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.