Předprodej byl ukončen

Reprezentační ples Právnické fakulty UP v Olomouci
PLES / GALA VEČER

Reprezentační ples Právnické fakulty UP v Olomouci

pátek 1.3.2019 od 19:30
NH Collection Congress, Olomouc

O akci

Přijďte prožít jedinečný večer "ve společnosti" Právnické fakulty Univerzity Palackého. Srdečně vás zveme na její reprezentační ples, který má své pevné místo v kalendáři fakultního dění a je tradiční součástí plesové sezony v Olomouci. Mezi hosty se objevují významné osobnosti z řad odborné veřejnosti, zástupci spolupracujících institucí a organizací, absolventi fakulty, její pracovníci a samozřejmě studenti.

Letos se Reprezentační ples PF UP uskuteční v pátek 1. března od 20:00 (19:30 otevření sálů) v prostorách hotelu NH Collection Olomouc Congress (Legionářská ulice). Záštitu nad ním převzala děkanka Zdenka Papoušková.

Hudbu k poslechu a k tanci zajistí olomoucká formace New Street Band tvořená dvacítkou mladých muzikantů. Vrcholem hudebního programu bude vystoupení kapely TH!S, v níž hraje i Vojta Kotek. Chystáme i další bohatý program — nebude chybět světelná show, taneční vystoupení, barmanská show, tombola nebo speciální fotobudka.

Pro hosty plesu bude připraveno i pestré pohoštění formou rautu (zahrnuto v ceně vstupenky).

Večerem vás bude provázet Marek Berger z Rádia Haná.

Ti, kteří přijedou na ples autem, mohou parkovat přímo na parkovišti v areálu hotelu (parkovné zahrnuto v ceně vstupenky).

Každý host (majitel vstupenky) má nárok — v den plesu — na zvýhodněnou cenu ubytování přímo v hotelu NH Collection Olomouc Congress (80 € | pokoj | noc).

Více informací

Veškeré podrobnosti na speciální webové stránce: www.pf.upol.cz/ples