Předprodej byl ukončen

Reprezentační ples Univerzity Palackého
PLES / GALA VEČER

Reprezentační ples Univerzity Palackého

sobota 22.2.2020 od 19:30
NH Collection Congress, Olomouc

O akci

Reprezentační ples Univerzity Palackého se uskuteční dne 22. února 2020 již tradičně v prostorách hotelu NH Collection Olomouc Congress. Večer bude moderovat absolventka UP, redaktorka a moderátorka Zuzana Glacová. V rámci připravovaného programu se představí projekt Losers Cirque Company, jejichž precizní akrobatické vystoupení společně s hudebním pozadím tvoří působivou podívanou, při které se tají dech. Předtančení zajistí studenti Fakulty tělesné kultury UP. Hlavním hudebním hostem je pro tento rok hudebník a producent Jiří Burian, známější však jako Kapitán Demo.

Praktické informace k nákupu

• Absolventi (registrovaní v Klubu absolventů) musí pro získání slevy zadat do kolonky na webu smsticket jméno a příjmení (bez diakritiky a bez mezer) ve tvaru např.: JindrichNovak

• Pro urychlení nákupu vstupenek se slevou pro absolventy si prosím ověřte Vaši registraci v celouniverzitním Klubu absolventů, a to přihlášením se do portálu absolventů ZDE. Funguje-li Vám přihlášení, pak je vše v pořádku.

• Nejste registrovanými členy Klubu absolventů? / Nedaří se Vám přihlásit? => Kontaktujte nás na absolvent@upol.cz a my Vás zaregistrujeme tak, abyste spuštění online prodeje bez potíží stihli.

• Studenti si připraví ID číslo (osobní číslo studenta) uvedené na levé straně karty ISIC.

• Zaměstnanci si připraví zaměstnaneckou kartu. Pro získání slevy zadávají identifikační číslo karty.

 

Maximální možný počet vstupenek na jeden nákup je 6 ks!

Před zakoupením vstupenky si zkontrolujte, do jakého sálu vstupenku kupujete. Hlavní program bude probíhat v sále Evropa.

Platba je možná kartou nebo přes PayPal. Bankovní převod není možný!

Po úspěšném nákupu vstupenek obdržíte e-mailové potvrzení s elektronickou vstupenkou. Součástí e-mailu bude také vstupenka v PDF formátu k případnému vytištění.

Při příchodu na ples předložíte hosteskám u vstupu vstupenku v elektronické podobě nebo vytištěnou. Hostům, kteří se vstupenkou neprokáží, nebude vstup na ples umožněn.

Pořadatel

Univerzita Palackého v Olomouci