Předprodej byl ukončen

BRNO: Trendy a inovace 2020
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Osobní rozvoj

BRNO: Trendy a inovace 2020

čtvrtek 1.10.2020 od 8:15
Czechitas, Brno

O akci

Digitální snídaně: Trendy a inovace 2020

Digitální technologie se vyvíjí tak rychle, že není v silách člověka všechny novinky a inovace sledovat. My vám s tím ale pomůžeme – na digitální snídani vám představíme nejnovější trendy, které lze uplatnit pro efektivnější práci nejen vás, ale i celého týmu či společnosti. Kromě kávy a výborného občerstvení vám naservírujeme know-how od expertů na digitální technologie.

 

Podíváme se na témata: 

  • Jak automatizovat své rutinní činnosti?
  • Jak využít umělou inteligenci k tomu, aby vám usnadnila práci?
  • Jak využít hlasové ovládání?
  • Nebo třeba jak vhodně outsourcovat svou práci na druhý konec světa?
  • To vše a mnohé další tipy na si můžete načerpat na digitální snídani.

 

Čekají vás dvě hodiny naplněné informacemi o tom, jak digitální technologie mění svět (práce) a jak tomu můžete jít naproti. Součástí akce je také prostor pro networking a sdílení zkušeností z různých firem a odvětví.

 

Co vás na setkání čeká: 

  • Přehlídka trendů v digitalizaci;
  • jak na rozvoj digitálních kompetencí vašich zaměstnanců;
  • workshop: Začněte s digitalizací ještě dnes;
  • příklady dobré praxe;
  • networking a diskuze s dalšími odborníky z oboru.

Více informací

 

 

O Digiskills

Jsme odborníci na online vzdělávání a autoři největšího microlearningového portálu v České republice. Za pomoci našich krátkých, atraktivních videí předáváme zaměstnancům znalosti, které potřebují pro to, aby obstáli v dnešní době digitálních technologií. 

Víme, co lidi brzdí od skutečné podstaty jejich práce: rutinní činnosti, operativa náročná na čas, neefektivní způsoby komunikace a zastaralé pracovní návyky a postupy. Pomáháme proto lidem ve firmách budovat nové digitální kompetence, usnadnit práci s technologiemi a zvyšovat pracovní i osobní produktivitu. 

V rámci našich workshopů a kurzů se zaměřujeme i na to, aby se uživatelé uměli v online prostředí také bezpečně pohybovat. Proto se snažíme zaměstnance ve firmách vzdělávat také v digitální bezpečnosti. Vedle workshopů a webinářů nám k tomu slouží náš vzdělávací portál Digiskills.cz, kde najdete téměř 300 kurzů na téma digitální produktivitaOffice 365Microsoft Teams, G Suite nebo třeba tipy na práci na dálku

Digitalizujte už dnes a objevte, jak vám svět technologií může pomoci od rutinní práce. Registrace do našeho vzdělávacího portálu je zdarma.