Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřinové hody
JÍDLO / NÁPOJE, WORKSHOP, OSOBNÍ ROZVOJ

Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřinové hody

pátek 21.1.2022 od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenka do mobilu
Cena 2 890 bez dalších poplatků Zobrazit ceny

Zaplatit můžeš kartou, převodem nebo PayPalem

předprodej končí 20.1.2022

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 2 890 Kč Koupit
Kurz vaření se zástěrou 3 290 Kč Koupit

Zaplatit můžeš kartou, převodem nebo PayPalem

O akci

ZVĚŘINOVÉ HODY 21. 1. 2022

Na vánočním kurzu vaření se naučíte jelení carpaccio. Uvaříte si zvěřinové raviolky s topinamburovým krémem a osvojíte si přípravu plněné vykoštěné křepelky. V závěru vás čeká sladká tečka v podobě dezertu.

----

 

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4 chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.