Degustační večer s Romanem Paulusem - Svatomartinské menu
JÍDLO / NÁPOJE

Degustační večer s Romanem Paulusem - Svatomartinské menu

středa 9. listopadu od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenka do mobilu
od 1 890 do 24 900 Zobrazit ceny

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

předprodej končí 8. listopadu

Základní cena

Základní cena 1 890 Kč Koupit
Menu vč. vinného párování 2 490 Kč Koupit

Chef's table (menu s vinným párováním pro 12 osob)

Základní cena 24 900 Kč

Zaplatit můžeš kartou, převodem, PayPalem nebo Apple Pay

O akci

Milujete husy a kachny a neláká vás klasika v podobě pečeného stehna se zelím a knedlíkem? Vyzkoušejte pětichodové svatomartinské degustační menu zkušeného šéfkuchaře Romana Pauluse a ochutnejte třeba pekingskou kachnu s kimchi, konfitované žaludky s čočkou beluga nebo uzené kachní prso s batáty. Drůbeží speciality vhodně doplní vína z Moravy a Rakouska.

 

Menu na degustační večer

----

Amuse bouche
Vinařství sv. Václav – Cuvée Václav 2021, suché

----

Pekingská kachna, palačinka, kimchi
Vinařství sv. Václav – Pinot Noir 2021, suché

----

Husí kaldoun
Vinařství Bauer – Grüner Veltliner Alte Rebe - DAC Diermannsee 2020, suché

----

Konfitované husí žaludky, čočka beluga
Vinařství Waldschütz Riesling Strass Venesse Kamptal DAC 2020, suché

----

Kachní prso, uzené teplým kouřem, sladké brambory, černý kořen
Vinařství sv. Václav – Cabernet Sauvignon x Merlot Princeps 2020, suché
Vinařství Nittnaus – Pannobile 2018, suché

----

 

Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.