Degustační večer s Romanem Paulusem - Svatomartinské menu
středa 9.11.2022 od 18:00Bistro Paulus, Olomouc
Předprodej byl ukončen
Milujete husy a kachny a neláká vás klasika v podobě pečeného stehna se zelím a knedlíkem? Vyzkoušejte pětichodové svatomartinské degustační menu zkušeného šéfkuchaře Romana Pauluse a ochutnejte třeba pekingskou kachnu s kimchi, konfitované žaludky s čočkou beluga nebo uzené kachní prso s batáty. Drůbeží speciality vhodně doplní vína z Moravy a Rakouska.
Menu na degustační večer
----
Amuse bouche
Vinařství sv. Václav – Cuvée Václav 2021, suché
----
Pekingská kachna, palačinka, kimchi
Vinařství sv. Václav – Pinot Noir 2021, suché
----
Husí kaldoun
Vinařství Bauer – Grüner Veltliner Alte Rebe - DAC Diermannsee 2020, suché
----
Konfitované husí žaludky, čočka beluga
Vinařství Waldschütz Riesling Strass Venesse Kamptal DAC 2020, suché
----
Kachní prso, uzené teplým kouřem, sladké brambory, černý kořen
Vinařství sv. Václav – Cabernet Sauvignon x Merlot Princeps 2020, suché
Vinařství Nittnaus – Pannobile 2018, suché
----
Svatomartinský dezert
Vinařství Triebaumer – Ruster Ausbruch DAC 2017, sladké
Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.
O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.