Degustační večeře s Romanem Paulusem a Radkem Davidem
JÍDLO / NÁPOJE

Degustační večeře s Romanem Paulusem a Radkem Davidem

čtvrtek 23. března od 18:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenka do mobilu
od 2 090 do 27 900 Zobrazit ceny
prodej do 22. března

Základní cena

Základní cena 2 090 Kč Koupit
Menu vč. vinného párování 2 790 Kč Koupit

Chef's table (menu s vinným párováním pro 12 osob)

Základní cena 27 900 Kč Koupit

O akci

K přípravě tohoto speciálního menu pozval Roman Paulus svého kamaráda a jednoho z nejoceňovanějších českých kuchařů Radka Davida.

Radek sbíral inspirace k práci po celém světě a absolvoval stáže v prestižních michelinských podnicích. Kromě jiného vedl několik restaurací v Kijevě a Praze, třeba proslulou La Verandu nebo Babiččinu zahradu. Nyní pracuje jako kreativní kuchař v nadnárodní gastro společnosti Aramark.

Určitě stojí za to ochutnat jeho speciality. Doprovod dělají jídlům vybraná vína ze známých tratí jižní a západní Evropy.

 

Amuse bouche

Lobster Prosecco

---    

Hovězí tatarák s uzeným žloutkem, lanýžovým krémem, lískovými ořechy a křupavým kmínovým chlebem

Riesling Wolkentanz, Schlossgut Liebieg, Mosel, Německo

---    

Vepřová nožička, medvědí česnek, kroupy

Cote & Mer Blanc, Chateau des Bormettes, Provence, Francie

---    

Lososový pstruh, okurka, hořčice a koprový olej

Grüner Veltliner KIES, Kurt Angerer, Kamptal, Rakousko

---    

Presované kachní stehno a pečené prso, pastinákové pyré, pastinák a kadeřávek

Barbera d´Asti „L´Avvocata“ DOCG, Coppo, Piemonte, Itálie

---    

Cremeux z čokolády Gianduja, čokoládová hlína, maliny, malinový gel a křupavé čokoládové boby

Passito O´Dré, Bel Colle, Piemonte, Itálie

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.