Předprodej byl ukončen

ONE HUMAN SHOW - Simona Babčáková & Antonia Nyass
SHOW / VYSTOUPENÍ / Představení / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

ONE HUMAN SHOW - Simona Babčáková & Antonia Nyass

čtvrtek 21. března od 19:00
KZ Domovina, Praha

O akci

Zažijte ONE HUMAN SHOW Simony Babčákové aneb život, vesmír a vůbec…

Pohled Simony Babčákové na souvislosti, o kterých potřebujeme mluvit. Inspirující setkání pro lidi, kteří si kladou otázky a hledají odpovědi.

Doba je tekutá a změny se dějí rychle. Sdílení a zvědomování souvislostí nám pomáhá se zorientovat a získat inspiraci, jak co nejlaskavěji projít nutnými změnami.

Proto vás zveme na společné setkání, které bude probíhat v pohodové atmosféře a lehkosti s hudebními předěly  Antonie Terezy Nyass a osobitým humorem Simony Babčákové. Budeme si povídat o vědomé komunikaci v souvislostech, které jsme si často neuvědomovali. A uvidíme, kam až dojdeme a jaká témata se sama otevřou.

Více informací naleznete na cestainspirace.cz/akce/one-human-show-simona-babcakova-antonia-nyass/

 

Více informací

SIMONA BABČÁKOVÁ

je známá a populární herečka. A nejen herečka, je také moderátorka, improvizátorka a lektorka. Již přes 20 let působí v Dejvickém divadle. Věnuje se také moderování, a to od benefičních akcí pro neziskové organizace přes firemní večírky a plesy až po konference. Již 30 let se věnuje psychologii a osobnostnímu růstu a stala se průvodkyní vnitřními světy. Věří, že svůj život si tvoříme skrze vztahy, které vytváříme a ty tvoříme na základě toho, jak komunikujeme. 

 

ANTONIA NYASS

je zpěvačka, skladatelka a hudebnice aktuálně v projektech Yellow Sisters, Řekni mi, Moss Alba, Řeky a atmosférický sbor, divadelní soubor NO A!, One Human Show Simony Babčákové. Kromě zpěvu a skladby se věnuje výuce, hlasovo pohybovým seminářům a přednáškám na téma kreativita a její vliv na naše zdraví (certifikace- brain based coach- BBCC, Neutoleadership, Sociokracie, Team coaching).

Další akce pořadatele

MOUDROST SRDCE - Vipul Rikhi - 17. září od 19:00, Divadlo Kolowrat, Praha