O akci je zájem, vstupenky rychle mizí

Festival minipivovarů na Pražském hradě
FESTIVAL / Gastro – Pivo

Festival minipivovarů na Pražském hradě

7. – 8. června od 14:00
Střelecká cesta, Praha
Vstupenky
Cena 650 Zobrazit ceny
prodej do 7. června

Vstupenka PÁTEK

Základní cena 650 Kč Koupit

Vstupenka SOBOTA

Základní cena 650 Kč Koupit

O akci

7. června 2024 – pátek, od 14 do 20 hodin

8. června 2024 – sobota, od 12 do 20 hodin

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Českomoravský svaz minipivovarů pořádá každým rokem Festival minipivovarů na Pražském hradě, který má za účel představit veřejnosti produkci minipivovarů z celé republiky a porovnat ji s blízkým zahraničím. Letos se ho bude účastnit 50 českých a moravských minipivovarů a tři zahraniční pivovary, v nichž působí čeští sládci.

Festival je výjimečný, jedná se o degustační akci, kde nejde o to prodat a vypít co nejvíce piva. Počet návštěvníků je limitován místem a bezpečností Pražského hradu, takže vstupenek je připraveno na každý den 1200, z nichž se část bude prodávat i přímo na místě. Cena zahrnuje katalog minipivovarů, degustační sklenici a neomezenou degustaci. Více informací o akci a pivovarech se dozvíte na našem Facebooku.

Akci navštěvuje i velké množství zahraničních návštěvníků. Byli zde již pivní fandové například z Belgie, Irska, Švédska, Velké Británie, Rakouska, ale dokonce i z USA.

Festival se koná v překrásných prostorách Královské zahrady Pražského hradu, na Střelecké cestě pod Královským letohrádkem, v pátek 7. června od 14 do 20 hodin a v sobotu 8. června od 12 do 20 hodin. Na Festivalu budou přítomni sládci a majitelé z každého pivovaru, kteří budou podávat návštěvníkům co nejobsáhlejší a nejpřesnější informace.

Cena vstupenek na místě je 700,- Kč. 

 

FOR ENGLISH

The Czech-Moravian Microbrewery Association organizes the Mini-breweries Festival at Prague Castle every year, aiming to showcase the production of microbreweries from across the country to the public and compare it with neighboring countries. This year, 50 Czech and Moravian microbreweries and three foreign breweries with Czech brewers will participate.

The festival is exceptional; it's a tasting event where the goal is not to sell and drink as much beer as possible. The number of visitors is limited by the capacity and security of Prague Castle, so 1200 tickets are available for each day, some of which will be sold directly on-site. The ticket price includes a catalog of microbreweries, a tasting glass, and unlimited tastings. More information about the event and breweries can be found on our Facebook page.

The event also attracts a large number of international visitors. Beer enthusiasts from Belgium, Ireland, Sweden, the UK, Austria, and even the USA have attended.

The festival takes place in the beautiful surroundings of the Royal Garden of Prague Castle, on Střelecká cesta under the Royal Summer Palace, on Friday, June 7th, from 2 PM to 8 PM and on Saturday, June 8th, from 12 PM to 8 PM. Brewers and owners from each brewery will be present at the festival, providing visitors with the most comprehensive and accurate information.

Pořadatel

Českomoravský svaz pivovarů z.s.