Předprodej byl ukončen

International Voices of Brno
KONCERT / Hudba / Komunita / Hnutí / Osobní rozvoj / Umění / Vzdělávání / Zájmy / Hobby

International Voices of Brno

neděle 24. března od 18:00
Co.Labs, Brno

O akci

Multikulturní centrum Brusinka Vás zve na speciální hudební večer. Přijďte na náš
koncert International Voices of Brno, kde se hlasy z různých částí světa spojují k vytvoření útulné a tvůrčí atmosféry.

Každoroční koncert Multikulturního centra Brusinka, který se stává už tradicí, je pro naše Centrum významnou událostí. Umožňuje totiž studentům Brusinky prezentovat výsledky jejich celoroční práce a rozvoje talentu. V našem Centru panuje jedinečná atmosféra, kde lidé bez ohledu na věk a národnost mohou komunikovat v různých jazycích, a jeden z těchto jazyků je jazyk kreativity.

Multikulturní centrum umožňuje kreativitu bez hranic! Skrze hudbu a inspiraci vyjadřujeme lásku, přátelské pocity, solidaritu a podporu. Tento večer na pódiu uslyšíte písně ze známých filmů a animovaných pohádek, které budou interpretovány jak zkušenými studenty z našeho Centra, tak těmi začínajícími.

Sdílejte tento nádherný okamžik s námi! Pozvěte své přátele a rodinu, připojte se k naší oslavě, kde lidé komunikují prostřednictvím jazyka hudby. International Voices of Brno nepochybně pohladí Vaše srdce a přinesou jasné a pozitivní emoce!

Více informací

Co je Multikulturní centrum? Vytváříme zde otevřený a bezpečný prostor pro vzájemné poznávání a porozumění mezi českými obyvateli všech kultur a národností.

Zveme vás na naše kurzy a akce! Zde se můžete učit jazyky, zapojit se do kreativních aktivit a účastnit se zajímavých akcí v různých jazycích.

Pořadatel

Centrum Brusinka, z.s.