ANNA Hogenová a Pjér la ŠÉZ v Plzni
PŘEDNÁŠKA / SETKÁNÍ / MEETING / Osobní rozvoj / Vzdělávání / Zdraví / Životní styl

ANNA Hogenová a Pjér la ŠÉZ v Plzni

čtvrtek 2. května od 18:30
Parkhotel Plzeň, Plzeň
Vstupenky
od 100 do 450 Zobrazit ceny
konec prodeje čtyři dny

Základní vstupenka

Základní cena 450 Kč Koupit

Dětská vstupenka (do 15 let)

Základní cena 100 Kč Koupit

O akci

Prof. ANNA HOGENOVÁ a PJÉR LA ŠÉZ v PLZNI při setkání 2. května 2024. Vzácní hosté ve filozofickém propojení na jednom pódiu v sále Parkhotelu Plzeň v rámci AVATAR Cesty poznání. Povídání o radosti, bolesti, smyslu existence, hlubinách lidské duše.

Program:
17.30 otevření šatny - 18.00 otevření sálu - 18.30/20.30 beseda + diskuze s diváky

Vstupenky:
Dospělí 450 Kč / Děti do 15 let 100 Kč

Prof. ANNA HOGENOVÁ i ve svém zralém věku přednáší na Pedagogické fakultě UK a Husitské teologické fakultě UK s velkou laskavostí vůči studentům, posluchačům, kteří vždy na její přednášky vzpomínají s úctou a láskou. Je symbolem lidskosti a skromnosti. Má zdá se bezbřehé vědomosti a jejím nejoblíbenějším dopravním prostředkem je kolo. Napsala 41 knih a zabývá se tématy jako je svoboda, pravda, autenticita, pohyb, filosofie sportu…a mnohými dalšími.

PJÉR LA ŠÉ’Z doprovází na cestách při hledání a realizaci osobní svobody. Má vlastní soukromou psychoterapeutickou praxi a dlouhodobě spolupracuje s Jaroslavem Duškem v divadle Vizita a v představeních Čtyři dohody a Pátá dohoda. V hudební oblasti působí ve znovu obnovené bigbítové kapele Rakousko-Uhersko. Je autorem psychologické studie Indián – zpráva o archetypu, hlubinného románu o hledání sebe sama Den svatého Ignora aneb Léčivý román, novely ve stylu realistického vizionářství Cesta, hlubinné studie Psychologie souhlasu, transformačního románu Zmrdztvýchvstání a knihy o vztazích mezi Božstvím a lidstvím In Deos aneb skutečný horor. Zajímají jej především otázky možností lidského bytí v tomto světě

CESTA POZNÁNÍ je cyklus setkání v rámci AVATAR klubu, při kterých budete moci naslouchat, sdílet a diskutovat s osobnostmi známými i skrytými lidskými poklady, s lidmi zvyklými na velká pódia, ale také s těmi, kteří tvoři evoluci v tichosti své každodenní praxe.

Webové stránky organizátora: avatarklub.cz 

Vystupující

Pjér la Šé'z (CZ) – web

Více informací

Parkování zdarma v areálu Parkhotelu Plzeň.

Pořadatel