Předprodej byl ukončen

Ecstatic Dance s Dj Native Mind
TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Worldmusic / Komunita / Hnutí / Osobní rozvoj / Tanec / Zdraví / Životní styl

Ecstatic Dance s Dj Native Mind

neděle 14. dubna od 18:00
Centrum Loreto, Praha

O akci

𝐃𝐣 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐌𝐢𝐧𝐝 is here!

pojďme si užít skvělé tóny umělce, který se k nám chystá již brzy do Centrum Loreta (Libeňský ostrov 1555, Praha 8 ). Užít si můžete nejen Ecstatic dance s DJ Native Mind, ale také somatický warm up s Romi Kasper.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌:
17:30 Otevření prostoru (vstup přes zvonek Centra Loreto)
18:00 - 18:40 Somatický Warm Up s Romi Kasper
18:40 - 18:50 Přestávka
18:50 - 21:00 Ecstatic Dance journey DJ Native Mind
21:00 - 22:00 Ukončení večera, možnost rostlinného občerstvení

Psychosomatický Warm Up s Romi Kasper

* BcA. Tanec a španělština v Anglii
* učitelka tance
* základy skinner releasing techniky
* základy somatické praxe
* samouk v oblasti psychosomatiky a vlivu na zdraví
* vliv správného stravování na vývoj osobnosti

Tanec je to, v čem bych dokázala zůstat. Je tam vše, co si jen dovedu představit, mám v něm velkou důvěru, v navázání na hudbu se cítím v propojení. Zvuk je pro mne meditací a ve spojení s tancem jsem v ráji. Pojďte se podívat, připojit se ke mne v tanci a zažijte jak vám duše ukazuje cestu...tu vaši jedinečnou. Zažijete vyšší spojení skrze hudbu a taneční pohyb. Kdo by se rád přihlásil na hodiny tance, které vedu a naučil se nějaké prvky, taneční kroky či různé druhy rytmu a pohybů - kontaktujte mne po akci skrze sz na FB Klubu propojení.

𝐄𝘅𝘁𝗮𝘁𝗶𝗰𝗸𝘆́ 𝘁𝗮𝗻𝗲𝗰:
Extatický tanec je událost, kde společně v bezpečném prostoru vstoupíme na cestu spontánního tance a prožijeme to, co si dovolíme. Cesta podkreslená hudbou nás zavede do hloubi naší duše, díky čemuž může dojít k absolutní relaxaci, extázi, sebeléčení. Tohoto stavu docílíme přirozeným způsobem bez látek ovlivňujících vědomí (alkohol či drogy nejsou povoleny).
𝐋𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑:
Jakub Cerulík - Native Mind je slovenský choroegraf, taneční performer, ICF akreditovaný somatický kouč (Praha, Somatic Coaching s.r.o.), certifikovaný facilitátor intuitivního a terapeutického tance (Brno, Move Art s.r.o.) a DJ pro seberozvojové akce a Ecstatic Dance.
Jakub je průkopníkem v oblasti profesionálního Ecstatic Dance DJ-ingu na Slovensku a v Čechách a v současnosti hraje na různých akcích a festivalech po celé Evropě (Nizozemí, Německo, Rakousko, Slovinsko, Česká republika...). Ovlivněn svou uměleckou a osobnostní rozvojovou praxí vytváří sugestivní DJ Sety, které sledují strukturovanou emocionální cestu založenou na chronologii emocionální práce v psychoterapeutickém rámci a které vytvářejí příležitost pro integrativní zážitek prostřednictvím aktivace fyzických, emočních a imaginativních funkcí osobnosti.
Během jeho Ecstatic Dance DJ Setu budete mít možnost tančit na hlubokou vlnu kontrastních emocí zakomponovaných do komplexního příběhu, který vás provede magickou cestou vnitřního světa a přenese od hluboké katarze ke zářivé extázi.

Cena
* psychosomatická rozcvička 18:00 - 18:40 - ZDARMA
* Ecstatic dance 450,- (500,- v předprodeji)

Akce se koná v Centru Loreto - Libeňský ostrov 1555, Praha 8