Předprodej byl ukončen

Úplňkový Chakradance s harmonizací srdeční čakry
WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Osobní rozvoj / Tanec / Zdraví / Životní styl / Jiné

Úplňkový Chakradance s harmonizací srdeční čakry

sobota 25. května od 9:30
Akord, Ostrava-Zábřeh, Ostrava

O akci

Připojte se k nám na jedinečný Chakradance workshop zaměřený na srdeční čakru. Na této transformační cestě se ponoříme do hloubky našeho srdce a objevíme sílu lásky a soucitu. Skrze pohyb, hudbu a meditaci otevřeme své srdce, abychom uzdravili minulost, přijali současnost a otevřeli se budoucnosti plné lásky a radosti.

„Láska a soucit jsou nutností, nikoli luxusem. Bez nich lidstvo nemůže přežít.“ Dalajláma

Ponořte se do tajemství Chakradance™ a nechte svou duši rozkvétat.

Kromě aktivace všech 7 čaker zaměříme svou pozornost na Anahatu, naši srdeční čakru. Tato čakra je zdrojem lásky a soucitu.

Když je naše srdeční čakra vyvážená, dokážeme svůj život žít s otevřeným srdcem. Jsme ke svému okolí láskyplní a štědří. Nalézáme svou přirozenou empatii a soucit k našim bližním a také k sobě samým. Zacházíme s každým životem i s naší planetou s respektem.

Záměrem tohoto workshopu je jemně se začít zbavovat bolesti v našich srdcích, abychom mohli otevřít cestu k čisté lásce. Proto je tak důležité, abychom začali otevírat svá srdce. Tento workshop je rituálem pro hojení ran v našich srdcích.

Co nás čeká?

-        Úvodní relaxační meditace, která nás dostane do TADY a TEĎ
-        Informace o Chakradance a srdeční čakře
-        Krásná pohybová meditace se světlem
-        Spontánní tanec na aktivaci všech 7 čaker
-        Spontánní tanec na srdeční čakru
-        Mandala art po tanci na srdeční čakru
-        Sdílení v bezpečném prostředí
-        Úplňková pohybová meditace
-        Závěrečná meditace

Jak workshop probíhá?

Tančíme se zavřenýma očima v příjemném přítmí. To nám pomáhá dostat se hlouběji do našeho nitra – světa pocitů, emocí, vzpomínek, představivosti. Pracujeme s vedenou imaginací a archetypálními symboly, abychom se propojili s vibrací energie každé čakry.

U Chakradance nezáleží na tom, jak vypadáte, ani jak se pohybujete. Je to váš vlastní volný, spontánní pohyb k sebevyjádření. Nejsou zde žádné dané kroky ani způsob tance.

Chakradance nás vybízí, abychom tančili pro vlastní sebepoznání. Někdo jej vnímá jako zábavné a energetické cvičení s hudbou či jako vzácnou příležitost dopřát si skutečnou svobodu sebevyjádření. Většina lidí ho miluje, protože poskytuje útočiště k osvobození se od stresujícího každodenního života a nalezení cesty ke svému duchovnímu probuzení.  

Je pro mě důležité vytvářet pro účastníky prostor k individuálním prožitkům a objevení sebe sama v bezpečném a podporujícím prostředí.

Praktické informace

Místo konání: DK Akord, nám. SNP 1, Ostrava - Zábřeh

Čas: 9:30 - 11:30 / Dostavte se nejpozději 10 minut před začátkem.

Co sebou: Pohodlné oblečení, ženy ideálně volné šaty nebo dlouhou sukni, muži volnější kalhoty a tričko, dobrou náladu :-)

Pokud vám tento termín nevyhovuje, mám pro vás stejný workshop také ve čtvrtek 23. 5. 2024 ve večerních hodinách.

 

Těším se na vás, Karolína.


Navštívit stránku akce můžete zde: www.spiritualart.cz