Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřina a drůbež
WORKSHOP / LESSON / Gastronomy – Food

Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřina a drůbež

Wednesday 12. November At 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Tickets
Price 3,690 Show prices
presale ends 12. November

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3,690 Kč Buy
Kurz vaření se zástěrou 4,190 Kč Buy

Details

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na českou zvěřinu a drůbež.

Můžete se těšit na přípravu kachního kaldounu, paštiky z drůbežích jater, kančí krkovice na černo a na závěr si uděláme borůvkovou krémovou tyčinku s čokoládou.

Zvěřina a drůbež provázely tuzemskou kuchyni už od starých časů. Naši předkové ji chovali na dvorcích i lovili v lesích. Vyzkoušejte si s námi osvědčené recepty, které patří k oblíbeným jídlům týmu Bistra Paulus.

V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.