Škola vaření s Romanem Paulusem - Maso a omáčky v kuchyni
FESTIVAL / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro – Jídlo / Osobní rozvoj

Škola vaření s Romanem Paulusem - Maso a omáčky v kuchyni

středa 22. 4. 2026 od 17:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenky
Cena 3 690 Ukázat ceny
prodej do 21.4.2026

Kurz vaření bez zástěry

Základní cena 3 690 Kč Koupit
Kurz vaření se zástěrou 4 190 Kč Koupit

O akci

Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!

Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na největší hity z našeho Bistra Paulus. 

Můžete se těšit na kuřecí supreme se smržovou omáčkou, vepřová pavučinka s pepřovou omáčkou, hovězí medailonky s omáčkou Bearnaise, chimichurri salsu a nakonec palačinky Suzette.

Rádi připravujete maso? Nebo prostě máte rádi dobré jídlo? Právě pro vás jme připravili kurz vaření, kde vás naučíme jak připravit dobrou omáčku a jak správně zpracovat maso. 

V kurzu se pod vedením michelinského šéfa Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4-chodové menu. Kromě příjemně strávených chvil u plotny si odnesete i spoustu užitečných praktických znalostí, krásných zážitků, sadu receptů a podepsaný certifikát. 

O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.

Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. 

Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus

Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.

----

 

Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Vystupující

Roman Paulus (CZ) – fb / insta

Více informací

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse, oceníte kvalitní kávu, snacky, sendviče a dezerty na schůzkách s obchodními partnery, kolegy či přáteli.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.

Pořadatel