Cukrářská škola s Lídou   - KRÉMOVÉ KVĚTY
JÍDLO / NÁPOJE

Cukrářská škola s Lídou - KRÉMOVÉ KVĚTY

sobota 24. září od 9:00
Bistro Paulus, Olomouc
Vstupenka do mobilu
Cena 2 490 bez dalších poplatků Zobrazit ceny

Zaplatit můžeš kartou, převodem nebo PayPalem

předprodej končí 19. září

Základní vstupenka

Základní cena 2 490 Kč Koupit
Kurz se zástěrou 2 890 Kč Koupit

Zaplatit můžeš kartou, převodem nebo PayPalem

O akci

V cukrářském kurzu se zaměříme na tvorbu květinových ozdob z krému, které lze použít k dekorování dortů a nejrůznějších druhů zákusků. 

Můžete se navíc těšit na tvorbu vlastního dekorovaného dortu, který si sami ozdobíte pomocí nejrůznějších květů tvořených z krémů. Cukrářka Ludmila Len vám představí několik druhů krémů, z nichž lze květiny modelovat.

 

Vítejte v cukrářské škole s Ludmilou Len!

V každém kurzu se pod vedením cukrářky Ludmily Len naučíte ty nejmodernější trendy v cukrařině. Krémové květy jsou novým trendem ve zdobení dortů. Díky kvalitnímu krému a speciální technice jsou výrobky na zdobení realističtější než kdy předtím. Květy jsou velmi oblíbené na zdobení například svatebních či narozeninových dortů, ale lze s nimi zkrášlit i nejrůznější zákusky. Navíc jsou kompletně poživatelné!

Během kurzu obdržíte také recepty na krémy, cukrářka vám poradí pracovní postupy a dostanete také seznam typů nejrůznějších špiček a pomůcek, které jsou potřebné k tvoření krémových květin.

V průběhu kurzu budete mít zajištěno občerstvení, včetně alko a nealko pití. 

Kurzy probíhají od 9:00 do 16:00 hodin v malých skupinkách (max. 8 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost naší cukrářky.

 

Kromě zážitku si odnesete domů i menší vlastnoručně ozdobený dort.

 

Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.

 

Partnerem cukrářské školy s Ludmilou Len je Tescoma.

 

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Více informací

Ludmila Len

Šéf cukrářka v Bistro Paulus

Pocházím z Ukrajiny, ale už téměř třicet let žiji v Česku. Původně jsem vystudovala hudební konzervatoř. Profesně mě ale život přivedl k cukrařině. Od mládí jsem ráda pekla na rodinných oslavách. Nejvíce mě baví vymýšlet si vlastní receptury a předávat cukrářské řemeslo dalším lidem.

Za svoji kariéru jsem absolvovala řadu kurzů a stáží u předních světových cukrářů. Svým uměním mě okouzlila Alena Ujshag, která se specializuje na tvorbu cukrových květů a nadchla mě svojí precizností a detaily. Cukrářskou tvorbu jsem měla možnost poznat i u Sashy Klymyuk z Moleeks Cakehouse v Praze.

Dále pak sleduji cukrářskou tvorbu dalších mistrů jako jsou: Lilia Gmyria, Tatana Kryachko, Jana Chaban, Nata Buchynska, Irina Moshkina nebo Ruslan Vycherov.

Specializuji se na krémové, čokoládové a cukrové květy. Kromě dortů ráda peču nejrůznější francouzské dezerty, například mousse dezerty, makronky, ecleiry apod. Ale nebráním se také pečení bez cukru a bez lepku.

Všechny cukrářské výrobky, které vidíte v naší vitríně v Bistru Paulus, tvořím společně se svým týmem.

Bistro Paulus

Naše bistro má dvě tváře. Každý všední den od časného rána do pozdního odpoledne si u nás dáte výbornou snídani, vyberete z nápaditého obědového menu Romana Pauluse nebo oceníte sendviče a snacky. S obchodními partnery, kolegy či přáteli si může vychutnat také dezerty, které společně se svým týmem připravila právě šéf cukrářka Ludmila Len.

O večerech a víkendech nabízíme naše nevšední prostory pro firemní akce, soukromé večírky nebo rodinné oslavy. I my přispějeme svou troškou do mlýna. V následujících týdnech a měsících chystáme pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska třeba degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky.